Νάνσυ Παραδεισανού: Οι δύσκολες στιγμές που πέρασε στην καραντίνα - «Πέρασα ατελείωτες ώρες κλαίγοντας»

Συγκλονιστικά λόγια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νάνσυ Παραδεισανού: Οι δύσκολες στιγμές που πέρασε στην καραντίνα - «Πέρασα ατελείωτες ώρες κλαίγοντας»

Μέσα από την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, η Νάνσυ Παραδεισανού μίλησε ανοικτά για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στην περίοδο της καραντίνας, με την ίδια να παραδέχεται πως πέρασε ατελείωτες ώρες στο σπίτι κλαίγοντας.

Πρόκειται για μία από τις πιο χαρούμενες προσωπικότητες που βλέπουμε καθημερινά στην εκπομπή Πρωινό του Ant1. H Νάνσυ Παραδεισανού είναι ένας άνθρωπος χαμογελαστός, η οποία ωστόσο έχει και τις άσχημες στιγμές της.

Χθες βράδυ, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην περίοδο της καραντίνας, η οποία τη δυσκόλεψε αρκετά. Το δυσκολότερο ωστόσο για εκείνη ήταν το γεγονός πως κανένας δεν πίστευε ότι όντως δεν περνάει καλά.

Νάνσυ Παραδεισανού The 2night show

Στη χθεσινή εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, καλεσμένος ήταν ο Νίκος Μουτσινάς ο οποίος αποκάλυψε τα πάντα για την προσωπική του ζωή. Δείτε εδώ όλα όσα είπε χωρίς ενδοιασμούς.

Αυτές ήταν οι δύσκολες στιγμές που πέρασε η Νάνσυ Παραδεισανού στην καραντίνα

«Στην καραντίνα πέρασα πάρα πολύ δύσκολα, Γρηγόρη. Πέρασα πολύ μεγάλο ζόρι. Εγώ τρελάθηκα όταν άκουσα ότι θα κλειστούμε στα σπίτια μας και θα βγαίνουμε μόνο με ένα μήνυμα. Εκεί έπαθα κρίση πανικού, δεν φαντάζεσαι. Έπαθα σοκ.

Το χειρότερο με μένα ήταν πως δεν με πίστευε κανένας. Έπρεπε να πείσω τους άλλους ότι δεν είμαι καλά. Επειδή με έχουν συνηθίσει να γελάω και να είμαι χαρούμενη, κανείς δεν με πίστευε πως δεν ήμουν καλά. Πέρασα ατελείωτες ώρες κλαίγοντας. Η μάνα μου με έπαιρνε μόνο με face time γιατί ήθελε να με βλέπει, καταλάβαινε πως δεν είμαι καλά».

Πέρα από τη Νάνσυ Παραδεισανού, στην εκπομπή μίλησε και ο Γιάννης Στάνκογλου

«Υπάρχουν μερικές παράξενες ιστορίες στα ταξίδια που έχω κάνει που δε λέγονται. Έχω περάσει μια ασθένεια στη Γουατεμάλα. Ζουσα επτά μέρες σε ένα χωριό στον Ειρηνικό Ωκεανό. Εμένα με μια γιαγιά που είχε τα επτά εγγόνια της σε μια παράγκα. Δεν ήταν σπίτι. Όλη τη μέρα παίζαμε με τα παιδιά και βγάζαμε κοχύλια στην παραλία.» ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Και τόνισε: «Αρρώστησα, έπαθα μια ασθένεια. Κιτρίνισα και ήμουν Άγγλος ασθενής για τρεις μέρες. Είχα πάει με παρέα. Δεν είχα κάνει εμβόλιο. Μια φορά έχω κάνει εμβόλιο πριν πάω με την κόρη μου στην Κένυα, πριν από οκτώ χρόνια. Η κόρη μου ήταν δύο χρονών τότε».