Πάολα: Πήγε για ποτό σε μαγαζί της Θεσσαλονίκη κι έπεσαν όλοι πάνω της - Δείτε τις φωτογραφίες

Που πήγε;

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Πάολα: Πήγε για ποτό σε μαγαζί της Θεσσαλονίκη κι έπεσαν όλοι πάνω της - Δείτε τις φωτογραφίες

Πήγε για ποτό σε μαγαζί της Θεσσαλονίκης η Πάολα κι έπεσαν όλοι πάνω της. Η τραγουδίστρια βρήκε λίγο ελεύθερο χρόνο και πήγε να διασκεδάσει χαλαρή στην πόλη της, ωστόσο οι θαυμαστές της δεν την άφησαν σε ησυχία.

Η Πάολα δεν έχει συχνά ελεύθερο χρόνο, αφού είτε βρίσκεται στις πίστες είτε κάνει περιοδεία σε ολόκληρη την Ελλάδα, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να διασκεδάζει συχνά.

Η ίδια τώρα που ο ιός έχει κλείσει τα μαγαζιά και τις πίστες έχει ελεύθερο χρόνο και πηγαίνει για ποτό με καλή παρέα. Ωστόσο οι θαυμαστές της δεν την άφησαν και πολύ να το απολαύσει, αφού έπεσαν πάνω της και ζητούσαν φωτογραφίες.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ένας θαυμαστής:

Να σημειώσουμε πως η Πάολα με τους διαδικτυακούς της φίλους είχε μοιραστεί και ένα ακόμη βίντεο που θα σας σας κάνει να ανατριχιάσει. Μάλιστα, με τις αντιδράσεις του, έγινε χαμός κάτω από την ανάρτηση της, αφού έσπευσαν να σχολιάσουν.

Λίγες μέρες πριν η Παόλα ανέβασε ένα συγκινητικό βίντεο

Η Πάολα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα πολύ συγκινητικό βίντεο που σίγουρα θα αγγίξει την ψυχή σας. Η τραγουδίστρια είναι ευαισθητοποιημένη σε θέματα που αφορούν τα παιδιά και μια τρυφερή στιγμή που είχε με ένα κοριτσάκι πριν χρόνια θα σας κάνει να δακρύσετε.

Η τραγουδίστρια στο λογαριασμό της έχουμε δει να δημοσιεύει αρκετές φωτογραφίες, αλλά και βίντεο από τα παλιά και κάθε φορά μας εντυπωσιάζει. Μπορεί να διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ και στα social media και οι αναρτήσεις της να μην είναι τόσο συχνές, ωστόσο όταν πραγματοποιεί κάποια, σίγουρα δεν μας αφήνει παραπονεμένους, αφού όλες είναι εντυπωσιακές.

Η Πάολα, ειδικά την περίοδο της καραντίνας είχε «εξαφανιστεί». Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες βλέπουμε να έχει επιστρέψει δυναμικά. Πριν από λίγες ώρες θέλησε να μοιραστεί ένα βίντεο από τα παλιά που θα σας κάνει να δακρύσετε, καθώς είναι πολύ συγκινητικό.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια είχε συνεργαστεί με το «Make a wish - Κάνε μια ευχή Ελλάδος» και είχε πραγματοποιήσει την ευχή της μικρής Παρασκευής. Η 7χρονη είχε ευχηθεί να τραγουδήσει μαζί της κάτι που έγινε πραγματικότητα.

«Γλυκές αναμνήσεις με την μικρή Παρασκευούλα», έγραψε η Πάολα στη λεζάντα του βίντεο που δημοσίευσε.