MasterChef - αποκάλυψη: Ποιος πρώην παίκτης θέλει να κάνει εκπομπή με τον Τζον;

Μίλησε ανοιχτά για την πρόταση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef - αποκάλυψη: Ποιος πρώην παίκτης θέλει να κάνει εκπομπή με τον Τζον;

Μία μεγάλη αποκάλυψη έγινε για τον γνωστό διαγωνισμό μαγειρικής, MasterChef, με έναν πρώην παίκτη να εμφανίζεται σήμερα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και να παραδέχεται πως θέλει να κάνει εκπομπή με τον Τζον.

Ο λόγος για τον Σταμάτη Κωβαίο ο οποίος ξεκαθάρισε πως κάνει πολύ καλή παρέα με τον Τζον και πως μάλιστα, έχουν ήδη δεχθεί πρόταση για να ξεκινήσουν μία μαγειρική εκπομπή στην τηλεόραση.

Οι δυο τους έχουν συζητήσει και έχουν αποφασίσει τα πάντα για το πρότζεκτ που θα ξεκινήσουν. Την ίδια στιγμή, ο Σταμάτης αναφέρθηκε και στο φετινό διαγωνισμό του MasterChef, σχολιάζοντας πως ορισμένοι από τους παίκτες μπήκαν μόνο και μόνο για να δημιουργήσουν ίντριγκες και όχι για την μαγειρική.

Μιας και λέμε ωστόσο για το MasterChef, ρίξτε μια ματιά στην πραγματική ηλικία και την καταγωγή του Σταυρή Γεωργίου.

MasterChef  Σταμάτης Κωβαίος

Αυτή ήταν η αποκάλυψη που έκανε ο Σταμάτης Κωβαίος για το MasterChef και τον Τζον

«Το φετινό MasterChef έχει καλούς μάγειρες, αλλά έχει και παιδιά τα οποία μπήκαν μέσα μόνο για ίντριγκα. Εγώ πιστεύω πολύ στον Σταύρο, στον Σταυρή και τον Τζον, που τον ξέρω και είναι φίλος.

Έχουμε συζητήσει και μετά το τέλος του MasterChef θα κάνουμε εκπομπή στο σπίτι. Θα κάνουμε συνταγές για την οικογένεια, εύκολες, χαμηλές σε κόστος. Και θα έχει και καλεσμένους. Θα μας ενδιέφερε μια εκπομπή στην τηλεόραση. Μας έχει γίνει μια πρόταση και τη σκεφτόμαστε.

Ο Τζον αγαπάει πάρα πολύ τη Ελλάδα. Ξεκίνησε από το μηδέν, έμαθε τη μαγειρική τέχνη και ξεκίνησε να δουλεύει εδώ, να βγάζει τα έξοδά του, να βρει ένα σπίτι. Είχε κάποιους ανθρώπους στην Ελλάδα που του συμπαραστάθηκαν πάρα πολύ» τόνισε ο Σταμάτης.