Στιγμές ευτυχίας στο σπίτι της Ολυμπίας Χοψονίδου και του Βασίλη Σπανούλη

Η υπέροχη ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας στο σπίτι της Ολυμπίας Χοψονίδου και του Βασίλη Σπανούλη

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας φαίνεται πως περνάνε η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης στο σπίτι τους, μιας και ο αγαπημένος τους γιος, Δημήτρης έχει σήμερα τα γενέθλιά του. Η ευτυχισμένη μανούλα έκανε γνωστή την είδηση με μία πολύ τρυφερή ανάρτηση στο Instagram.

Η ευτυχισμένη οικογένεια έχει σήμερα έναν πολύ σημαντικό λόγο για να γιορτάσει μιας και ο μικρός Δημήτρης γίνεται 8.

Ένα υπέροχο στιγμιότυπο είχε ανεβάσει η Ολυμπία Χοψονίδου και πριν από μερικές μέρες στο Instagram. Δείτε τον γιο της που έχει το ίδιο "πάθος" με τον Βασίλη Σπανούλη.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ολυμπία Χοψονίδου ανέβασε μία φωτογραφία από τον γνωστό μαυροπίνακα που έχει στην κουζίνα της, όπου γράφει κάθε φορά για τα γενέθλια των παιδιών της.

Αποκαλώντας τον γιο της «τσουρεκάκι μου», η Ολυμπία Χοψονίδου έδειξε τον ενθουσιασμό της για την πολύ ευχάριστη στιγμή που ζει η οικογένειά της, η οποία μάλιστα πολύ πρόσφατα μεγάλωσε αφού ήρθε στη ζωή ένα υπέροχο κοριτσάκι.

Ολυμπία Χοψονίδου παιδιά

Στιγμές ευτυχίας βίωσαν στο σπίτι τους η Ολυμπία Χοψονίδου με τον Βασίλη Σπανούλη και στη γιορτή της κόρης τους Αιμιλίας

Γιορτή είχε πριν από μερικές μέρες η οικογένεια του Βασίλη Σπανούλη και της Ολυμπίας Χοψονίδου και η μέρα τους πλημμύρισε με χαρά καθώς η κόρη τους, Αιμιλία, έχει την ονομαστική της εορτή!

Η Ολυμπία Χοψονίδου είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αρκετά συχνά μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή… με έξι παιδιά στο σπίτι. Σήμερα η μεγάλη της κορούλα γιορτάζει και δεν θα μπορούσε να μην της ευχηθεί και μέσα από τα social media!

Η πρώην Σταρ Ελλάς δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο της μικρής Αιμιλίας, γράφοντας πάνω «Happy name day, Αιμιλιάκι»!

Με αυτή την φωτογραφία η Ολυμπία Χοψονίδου ανακοίνωσε τις χαρές που έχουν σήμερα με τον Βασίλη Σπανούλη σπίτι τους

Ολυμπία Χοψονίδου Βασίλης Σπανούλης γιορτή κόρης

Να υπενθυμίσουμε πως πριν από λίγες ημέρες, εν μέσω πανδημίας η Ολυμπία Χοψονίδου ανέβασε μια φωτογραφία που τα παιδιά της ήταν ντυμένα σαν ήρωες της Disney. Δείτε το απίστευτο στιγμιότυπο εδώ!