Εξιτήριο για τη Μάρθα Καραγιάννη

Αυτά είναι τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Εξιτήριο για τη Μάρθα Καραγιάννη

Εξιτήριο πήρε από το νοσοκομείο οπού νοσηλευόταν, η αγαπημένη ηθοποιός, Μάρθα Καραγιάννη, η οποία την Τρίτη, 2 Ιουνίου, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση σε ιδιωτική κλινική για αφαίρεση χολής.

Θυμίζουμε πως η Μάρθα Καραγιάννη στα μέσα Φεβρουάριου εισήχθη εσπευσμένα σε ιδιωτική κλινική, μετά από έντονους πόνους που είχε στην κοιλιακή χώρα. Έπειτα από εξετάσεις που υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε πρόβλημα με τη χολή, ενώ οι γιατροί της συνέστησαν άμεση αφαίρεση.

Ωστόσο, αν και όλα ήταν έτοιμα για την εγχείρηση, ο κορωνοϊός και η καραντίνα άλλαξαν τα σχέδια, με αποτέλεσμα οι γιατροί να αναβάλουν την επέμβαση, η οποία μετατέθηκε για αύριο, 2 Ιουνίου. Η ηθοποιός είχε σπαράξει και πριν λίγο καιρό στην αναφορά της στον Κώστα Βουτσά.

Η καλή της φίλη, Ντόρα Δουμά έκανε γνωστή την είδηση πως έφυγαν από το νοσοκομείο, μέσα από μία ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. Δείτε εδώ τι ανέφεραν οι γιατροί μετά το τέλος του χειρουργείου για τη Μάρθα Καραγιάννη.

«Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές σας για την αγαπημένη Μάρθα είναι καλά πριν λίγο ΗΛΘΑΜΕ στο σπίτι μας. Ζητώ συγνώμη αλλά είμαι πάρα πολύ κουρασμένη και δεν έχω κουράγιο να απαντήσω στα μηνύματα σας. Και πάλι ευχαριστώ καλό βράδυ», έγραψε.

Μάρθα Καραγιάννη εξιτήριο

Το πρώτο μήνυμα της Μάρθας Καραγιάννη μέσα από το νοσοκομείο

«Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου» δήλωσε η Μάρθα Καριαγιάννη στο πρώτο της μήνυμα μετά το χειρουργείο που είχε. Οι ηθοποιός ξεπέρασε τις δυσκολίες και είναι πλέον καλά στην υγεία της, αφού ξεπέρασε τον κίνδυνο.

Η Μάρθα Καραγιάννη ξεπέρασε πλέον τον κίνδυνο και είναι καλά στην υγεία της. Η ηθοποιός θέλησε να ευχαριστήσει και όσους στάθηκαν στο πλευρό της σε αυτή την δύσκολη στιγμή που είχε.

«Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους τους συμπατριώτες μου για το ενδιαφέρον τους. Είμαι καλά και σύντομα θα βρίσκομαι και πάλι στην καθημερινότητά μου», ήταν το μήνυμα που έστειλε σε όλο τον κόσμο η Μάρθα Καραγιάννη μέσω της εφημερίδας Espresso.

Με αυτά τα λόγια η μεγάλη πρωταγωνίστρια της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου, η Μάρθα Καραγιάννη, θέλησε ένα εικοσιτετράωρο μετά τη χειρουργική επέμβαση που έκανε να στείλει μέσω της εφημερίδας “Espresso” το δικό της μήνυμα, καθησυχάζοντας έτσι τους χιλιάδες θαυμαστές της στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, οι οποίοι ανησυχούσαν για την πορεία της υγείας της.

Δείτε ωστόσο και την σπαρακτική ανάρτηση που έκανε η Μάρθα Καραγιάννη για τον θάνατο του Κώστα Βουτσά.