Η Αντελίνα Βαρθακούρη απαντά στις αρνητικές κριτικές - «Είναι λίγο δύσκολα γιατί...»

Τι είπε για την εκπομπή της;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η Αντελίνα Βαρθακούρη απαντά στις αρνητικές κριτικές - «Είναι λίγο δύσκολα γιατί...»

Η Αντελίνα Βαρθακούρη μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Στην φωλιά των ΚουΚου» και θέλησε να απαντήσει στις αρνητικές κριτικές που δέχεται για τη νέα της εκπομπή, με την ίδια να παραδέχεται πως είναι δύσκολο να κάνει πως δεν τις ακούσει.

Η νέα μεσημεριανή εκπομπή του Alpha, ήρθε να ταράξει τα δεδομένα της ελληνικής τηλεόρασης. Η πρεμιέρα έγινε τη Δευτέρα και σήμερα, η Αντελίνα Βαρθακούρη μίλησε για πρώτη φορά για όλα όσα έχει ακούσει τον τελευταίο καιρό για το πρότζεκτ στο οποίο συμμετέχει.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια εξήγησε πως αν είναι να πει κάποιος κάτι θα το πει, ωστόσο από τη μεριά της θέλησε να ευχαριστήσει τους συνεργάτες της για την προσπάθεια που κάνουν. Να πούμε βέβαια πως η εκπομπή της Αντελίνας Βαρθακούρη δεν έχει τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Δείτε εδώ τα νούμερα που έκανε χθες το μεσημέρι.

Αντελίνα Βαρθακούρη εκπομπή

Αυτή είναι η απάντηση της Αντελίνας Βαρθακούρη για τις αρνητικές κριτικές

«Αυτές οι τελευταίες ημέρες είναι λίγο δύσκολα, γιατί όσο και να προσπαθώ να μην ακούω, ακούω. Δεν είμαι ο άνθρωπος που σηκώνω τα χέρια μου και αγαπώ τις δικαιολογίες. Για εμένα μπορούν να πουν ότι θέλουν, άλλωστε αυτοί που λένε και κρίνουν...

Ακούω, σκέφτομαι τις κριτικές πάντα, έχουν περάσει και οι ίδιοι που με κρίνουν δύσκολα στη δουλειά τους. Για εμένα μπορούν να πουν ότι θέλουν. Εγώ θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους τους συνεργάτες μου, που κάνουν τα πάντα για αυτή την εκπομπή και δουλεύουν αδιάκοπα. Και ευχαριστώ στο κανάλι μου που με στηρίζει...».

Αρνητική κριτική στην Αντελίνα Βαρθακούρη έκανε και το Πρωινό

Η Αφροδίτη Γραμμέλη δεν δίστασε να μιλήσει με... σκληρά λόγια για την μεγάλη και γρήγορη πτώση της εκπομπής «Αντελίνα χτύπα κουδούνι». Ενώ, δεν δίστασε επίσης να πει πως στους «Globetrotters» δεν έκανε 25% ως Αντελίνα Βαρθακούρη παρουσιάστρια, αλλά ως συμμετέχουσα σύζυγος Βαρθακούρη μέσα από μια ένταση και διαφωνία συζυγική.

Το Πρωινό «άδειασε» την Αντελίνα Βαρθακούρη

Από την μεριά της, η Φαίη Σκορδά προσπαθούσε να ηρεμήσει το κλίμα, αφού και η ένταση είχε ανέβει. Δείτε ωστόσο και τα νούμερα που έκανε στην πρεμιέρα της.