Ο Θάνος Τζανής έκανε στροφή στην καριέρα του - Αυτό είναι το νέο του επάγγελμα

Απίστευτο!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ο Θάνος Τζανής έκανε στροφή στην καριέρα του - Αυτό είναι το νέο του επάγγελμα

Ο γνωστός τραγουδιστής, Θάνος Τζανής αποφάσισε να κάνει μία σημαντική στροφή στην καριέρα του και σήμερα ανακοινώθηκε το νέο του επαγγελματικό βήμα το οποίο θα έρθει να ανατρέψει τα δεδομένα.

Βιώνοντας όπως και πολλοί συνάδελφοί του αλλά και άνθρωποι του μουσικού χώρου, την οικονομική ανασφάλεια για το μέλλον των live εμφανίσεων, αλλά και του πενταγράμμου γενικότερα, θέλησε να εξασφαλίσει, την επόμενη ημέρα.

Ενώ ο Θάνος Τζανής έκανε το νέο του επαγγελματικό βήμα, η πρώην σύντροφός του Ναταλία Γερμανού έκανε μία ανακοίνωση για την εκπομπή της. Δείτε τη εδώ.

Έτσι ο δημοφιλής ερμηνευτής, παράλληλα με τις τραγουδιστικές του υποχρεώσεις, αποφάσισε να ασχοληθεί εντατικά, με την ξενοδοχειακή οικογενειακή του επιχείρηση στην Εύβοια. Βέβαια δεν ξεχνάει και τη μεγάλη του αγάπη το τραγούδι!

Θάνος Τζανής καριέρα

Επενδύοντας σε ένα ασφαλές αύριο, ο Θάνος Τζάνης, το επόμενο διάστημα, θα μοιράζεται μεταξύ Αθήνας και Εύβοιας, όπου θα χρίζει χρέη ξενοδόχου.

Παράλληλα, βιώνει μία άκρως δημιουργική καλλιτεχνική στιγμή, αλλά και μία μεγάλη τιμή, αφού οι σπουδαίοι μουσικάνθρωποι, Λάκης Παπαδόπουλος και Κυριάκος Ντούμος, πιστεύοντας το ταλέντο του και στην σπάνια λαϊκή χροιά της φωνής του, που σπανίζει στις μέρες, του παραχώρησαν τα δικαιώματα, να ερμηνεύσει την μεγάλη επιτυχία με τίτλο «Ένα Θα σου πω», που είχε ερμηνεύσει πρώτος, ο σπουδαίος Πασχάλης Τερζής… Μία συγκλονιστική επανεκτέλεση από τη φωνή του Θάνου Τζάνη, που θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες, από τη Heaven Music.

Πριν από λίγο καιρό ο Θάνος Τζανής είχε αποκαλύψει πως φοβάται ότι έχει καρκίνο

«Είχα βγάλει ένα λίπωμα στο λαιμό μου. Έκανα μια επέμβαση. Αφαιρέθηκε. Μέχρι να φτάσει στο αποτέλεσμα ότι οκ είναι καλοήθες και μια χαρά και δεν τρέχει τίποτα, περνάς μια αγωνία.

Γιατί με όλα αυτά που συμβαίνουν σήμερα, δεν ξέρεις η κακιά αρρώστια που και πως θα χτυπήσει», λέει ο Θάνος Τζάνης και παραδέχεται πως όταν βρίσκεσαι με κάτι τέτοιο αντιμέτωπος από το μυαλό σου περνούν πολλά: «Μου πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί να είναι καρκίνος. Ο καρκίνος δεν κάνει εξαιρέσεις…», είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής