Δε φαντάζεστε τι ανέβασε η Ελένη Μενεγάκη μετά τη σημερινή της εκπομπή

Το αινιγματικό της μήνυμα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δε φαντάζεστε τι ανέβασε η Ελένη Μενεγάκη μετά τη σημερινή της εκπομπή

Λίγη ώρα μετά το τέλος της σημερινής της εκπομπής, η Ελένη Μενεγάκη έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και είναι σχεδόν σίγουρο πως δε θα μπορέσετε να φανταστείτε με τι μήνυμα αποφάσισε να τη συνοδεύσει.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει έναν από τους πιο δημοφιλείς λογαριασμούς στο Instagram και έτσι πολύ συχνά φροντίζει να μοιράζεται τις σκέψεις της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Μία από τις πιο πολυσυζητημένες αναρτήσεις της, ήταν αυτή που είχε κάνει τη μέρα που ανακοίνωσε την αποχώρησή της από τον ALPHA. Δείτε εδώ το συγκινητικό μήνυμα που είχε στείλει.

Αυτό ανέβασε η Ελένη Μενεγάκη μετά τη σημερινή της εκπομπή

Οι σημερινές της αναρτήσεις ήταν πολύ ιδιαίτερες καθώς η παρουσιάστρια αποφάσισε να προσθέσει ιδιαίτερες λεζάντες.

«Υπομονη δεν ειναι απλα η ικανοτητα να περιμενεις ... ειναι το πως συμπεριφερεσαι καθως περιμενεις», έγραψε κάτω από την πρώτη.

«...it is what it is !», ήταν το μήνυμα της δεύτερης, το οποίο σημαίνει «είναι αυτό που είναι.

«Να αγαπατε και να γελατε με την καρδια σας ! Καλο τριημερο», έγραψε κάτω από την τελευταία της ανάρτηση η Ελένη Μενεγάκη.

Χθες μάλιστα, έκανε και μία ανακοίνωση στην εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη για το Instagram

Η γνωστή παρουσιάστρια έχει μία εξαιρετική σχέση με τους τηλεθεατές της, μετά από την μακροχρόνια πορεία της στην τηλεόραση. Ταυτόχρονα, έχει και έναν από τους πιο δημοφιλείς λογαριασμούς στο Instagram, με αποτέλεσμα να δέχεται καθημερινά χιλιάδες μηνύματα από τους διαδικτυακούς της φίλους.

Χθες λοιπόν, η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να ζητήσει συγγνώμη από τους followers της που δεν απαντάει και να ξεκαθαρίσει πως σε κάθε περίπτωση διαβάζει τα μηνύματα που της στέλνουν.

«Καλησπέρα σας αγαπημένοι μου στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, που μπορεί να μην το λέω συχνά αλλά εδώ σας έχω… στο μυαλό μου μη νομίζετε… καταρχήν σας διαβάζω στα σχόλιά σας στο instagram κι ας μας χωρίζουν ώρες πολλές… δεν έχει σημασία ο καθένας μας επικοινωνεί την ώρα που θέλει και τον βολεύει».

Ελένη Μενεγάκη Instagram