Φαίη Σκορδά: Η φωτογραφία από το σπίτι της και η αποκάλυψη για τα παιδιά της

Αυτή είναι η... εμμονή τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φαίη Σκορδά: Η φωτογραφία από το σπίτι της και η αποκάλυψη για τα παιδιά της

Η Φαίη Σκορδά με μια φωτογραφία μέσα από το σπίτι της, έκανε μια αποκάλυψη για τα παιδιά της και την αγαπημένη τους συνήθεια, ειδικά τις τελευταίες ημέρες. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν κάτσει μάλιστα και οι τρεις τους μαζί και έχουν παίξει.

Η αγαπημένη στιγμή της παρουσιάστριας μέσα στην ημέρα, είναι να επιστρέψει στο σπίτι μετά τη δουλειά και να συναντήσει τα δύο αγόρια της, τον Γιάννη και τον Δημήτρη και να περάσουν χρόνο μαζί. Μπορεί καθημερινά να έχει πολλές υποχρεώσεις ωστόσο κύρια προτεραιότητά της δεν παύουν να είναι οι δύο γιοι της.

Κάθε βράδυ η Φαίη Σκορδά μετά από μια δύσκολη ημέρα, λατρεύει να αφιερώνεται στα παιδάκια της και να παίζουν με τις ώρες ή να χαλαρώνουν στο σαλόνι, βλέποντας αγαπημένες ταινίες.

Ωστόσο το τελευταίο διάστημα, ο Γιάννης και ο Δημήτρης έχουν κολλήσει με τα lego και μαζί με τη μαμά της κάθονται και φτιάχνουν διάφορες κατασκευές.

Να πούμε, πως πριν από λίγες ημέρες ο Γιώργος Λιάγκας, είχε τα γενέθλια του και τα παιδιά του, του έκαναν ένα απίστευτο δώρο.

Φαίη Σκορδά φωτογραφία σπιτιού παιδιά

Τρυφερό βίντεο μέσα από το σπίτι της Φαίης Σκορδά - Δείτε τι κάνει όταν δεν παίζει με τα παιδιά της

Τις ήρεμες του Σαββατοκύριακου περνάει στο σπίτι της η Φαίη Σκορδά, έχοντας στο πλευρό της τα παιδιά της, αλλά και τα αγαπημένα της κατοικίδια. Ποια είναι αυτά; Μα οι γάτες της, τις οποίες η παρουσιάστρια του Πρωινού τις λατρεύει και τις έχει και εκείνες σαν παιδιά της.

Μπορεί μέσα στην εβδομάδα κάθε πρωί και πηγαίνει στον σταθμό του Αμαρουσίου λόγω της εκπομπής της ωστόσο, μετά κατευθύνεται προς το σπίτι της και μένει μέσα με τις δυο μεγαλύτερες αδυναμίες της. Καθημερινά περνούν εποικοδομητικά το χρόνο τους, είτε παίζοντας ή κάνοντας τα μαθήματα τους.

Ωστόσο, όταν τα παιδιά είναι στον μπαμπά τους, Γιώργο Λιάγκα ή κοιμούνται, η Φαίη Σκορδά χαλαρώνει μαζί με τις αγαπημένες της γατούλες οι οποίες όπως θα δείτε παρακάτω είναι πανέμορφες.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα πολύ τρυφερό βίντεο μέσα από το σπίτι της.

Να σημειώσουμε πως η Φαίη Σκορδά διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στην προσωπική της ζωή. Τους τελευταίους μήνες βρίσκεται σε σχέση με τον Νίκο Ηλιόπουλο. Τι είχε πει στον αέρα της εκπομπής για τον ίδιο;