Στέφανος Μιχαήλ: Σε σχέση ο ηθοποιός από τις 8 Λέξεις; Η κούκλα μελαχρινή που τον έχει «τρελάνει»

Είναι χορεύτρια και διαθέτει άψογες αναλογίες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στέφανος Μιχαήλ: Σε σχέση ο ηθοποιός από τις 8 Λέξεις; Η κούκλα μελαχρινή που τον έχει «τρελάνει»

Είναι σε σχέση ο Στέφανος Μιχαήλ, ο πρωταγωνιστής της επιτυχημένης σειράς, «8 Λέξεις»; Όπως φαίνεται,τον ηθοποιό έχει «τρελάνει» μια κούκλα μελαχρινή χορεύτρια, με την οποία λένε πως είναι ερωτευμένος.

Είναι αισθησιακή, όμορφη και διαθέτει από τα πιο εντυπωσιακά κορμιά. Ο λόγος για την Νάταλι Κάτερ η οποία όπως φαίνεται έκλεψε την καρδιά του Στέφανου Μιχαήλ.

Αποκλειστικές πληροφορίες του ilovestyle.com θέλουν την σέξι χορεύτρια και τον γοητευτικό ηθοποιό να ζουν τον απόλυτο έρωτα. Το ζευγάρι, όμως, κρατάει την σχέση του μυστική καθώς δεν θέλουν να μιλούν για τα προσωπικά τους.

Πάντως, όπως θα δείτε και στις πιο κάτω εικόνες, οι δυο τους βρίσκονται συχνά είτε στο σπίτι της Νάταλις Κάτερ είτε σε μέρη που δεν υπάρχει πολυκοσμία. Παράλληλα, σε ένα από τα σχόλια διαδικτυακής της φίλης, η σέξι χορεύτρια απάντησε πως δεν είναι μόνη. Φυσικά κανείς από τους δυο δεν έχει επιβεβαιώσει την είδηση αυτή. Ο χρόνος θα δείξει τι ακριβώς συμβαίνει μεταξύ τους. Δείτε ωστόσο, τι θα γίνει με την σειρά 8 Λέξεις.

Αυτή είναι η κούκλα μελαχρινή που τον έχει «τρελάνει»

Στέφανος Μιχαήλ 8 Λέξεις

Στέφανος Μιχαήλ σχέση

Νάταλι Κάτερ Στέφανος Μιχαήλ

Πηγή: ilovestyle.com

Λίγα λόγια για τον Στέφανος Μιχαήλ

Ξεκίνησε να σπουδάζει δασονόμος. Δοκίμασε να πάει για σπουδές στην Αυστρία, γιατί η μητέρα του κατάγεται από εκεί, αλλά στους δύο μήνες επέστρεψε. Η ευκαιρία να ασχοληθεί με την υποκριτική του δόθηκε όταν γνώρισε τον Κούλη Νικολάου. Προηγουμένως είχε παίξει σε κάποια διαφημιστικά και όταν τον ρώτησε, αν θα τον ενδιέφερε να κάνει δοκιμαστικά για τα την Κυπριακή σειρά «Άσπρα Μπαλόνια», του απάντησε θετικά. Μετά την πρώτη σειρά, τη σεζόν 2013-2017 ήρθε το «Μπρούσκο» στον ANT1 που είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Τη σεζόν 2017-2019 πρωταγωνιστεί στη δραματική σειρά του ALPHA «Το Τατουάζ» δίπλα σε πολύ γνωστούς ηθοποιούς όπως η Εβελίνα Παπούλια, η Μυρτώ Αλικάκη, ο Απόστολος Γκλέτσος και άλλοι.