Εκτός τηλεόρασης η Βάσω Λασκαράκη;

Η αποκάλυψη του Έλα Χαμογέλα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Εκτός τηλεόρασης η Βάσω Λασκαράκη;

Πολλά ήταν τα δημοσιεύματα και οι φήμες που ήθελαν την Βάσω Λασκαράκη να παίρνει την δική της εκπομπής στον ALPHAtv, ωστόσο όπως φαίνεται για φέτος το καλοκαίρι θα μείνει εκτός τηλεόρασης και θα απολαύσει τις διακοπές της με την οικογένεια της.

Όπως ανέφερε ο Αλέξης Μίχας μέσα από την εκπομπή «Έλα, χαμογέλα» αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ούτε κάποια σειρά στην οποία πρόκειται να πρωταγωνιστήσει, αφήνοντας έτσι ανοιχτό το ενδεχόμενο να τη δούμε να αλλάζει τηλεοπτική στέγη.

«Στη ζώνη της Ελένης Μενεγάκη όπως όλα δείχνουν κατευθύνεται η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με ζωντανό γυναικείο ψυχαγωγικό magazine. Όπως φαίνεται έχουν ναυαγήσει στην παρούσα φάση οι συνομιλίες της Βάσως Λασκαράκη με τον Alpha. Δεν είχαν διαμορφωθεί ακόμη οι ζώνες. Υπάρχει ένα παρασκήνιο γύρω από αυτό. Υπήρχαν κάποιες διαφορές στο οικονομικό κομμάτι. Αυτές οι διαφορές γεφυρώθηκαν όμως διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχει χώρος για ένα ακόμη ψυχαγωγικό magazine.

Βάσω Λασκαράκη εκπομπή

Αυτό έφερε κάποιο μούδιασμα στην παλαιά φρουρά της τηλεόρασης του Alpha. Η Βάσω Λασκαράκη είναι πολλά χρόνια στον Alpha. Κάποια πρόσωπα την ήθελαν πάρα πολύ… Δημιουργήθηκε ένα μούδιασμα. Δεν αποκλείεται να τη δούμε σε κάποια σειρά, αυτή τη στιγμή όμως δεν υπάρχει κάτι, ούτε σειρά ούτε εκπομπή» ανέφερε ο δημοσιογράφος. Για την Βάσω Λασκαράκη έκανε μια αποκάλυψη «βόμβα» και στενός συνεργάτης της.

Εκτός τηλεόρασης θα φαίνεται πως θα μείνει, αφού τελείωσε και τα γυρίσματα της σειράς Έρωτας Μετά και έκανε spoiler με φωτογραφία

Με μια φωτογραφία της από τα γυρίσματα, η Βάσω Λασκαράκη, ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς της φίλους το τέλος της σειράς «Έρωτας Μετά», στην οποία πρωταγωνιστεί και προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του ALPHAtv.

Μάλιστα και πριν από λίγες εβδομάδες η ηθοποιός μέσα από αναρτήσεις της, έκανε γνωστό πως γυρνάνε τα τελευταία επεισόδια για το μεγάλο φινάλε της σειράς, αφού φτάνει στο τέλος της.

Χθες, η Βάσω Λασκαράκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία της όπου την είδαμε να ποζάρει δίπλα στη θάλασσα, άκρως εντυπωσιακή.

Στην λεζάντα της ανάρτησης της έγραψε: «Άννα, The end, Έρωτας Μετά». Ωστόσο, έχουμε και αποκλειστικά το φινάλε της σειράς. Δείτε το εδώ.

Βάσω Λασκαράκη Έρωτας Μετά ALPHAtv