Η Άννα Βίσση στο σπίτι της έχει τεράστια πισίνα - Εκεί πέρασε το βράδυ της με την Αννίτα Πάνια

Θα μείνετε...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Άννα Βίσση στο σπίτι της έχει τεράστια πισίνα - Εκεί πέρασε το βράδυ της με την Αννίτα Πάνια

Μέσα από το λογαριασμό της Άννας Βίσση, είδαμε ένα απίστευτο στιγμιότυπο από την τεράστια πισίνα που έχει στην αυλή της. Μάλιστα, εκεί πέρασε το βράδυ της, μαζί με την καλή της φίλη, Αννίτα Πάνια. Θα μείνετε στην εικόνα της.

Οι δυο γυναίκες διαθέτουν άψογες σχέσεις, ενώ όπως φαίνεται έχουν και τα ίδια ενδιαφέροντα και αγάπες. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν μοιραστεί στα social media διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα τους, την οποία περνάνε μαζί.

Χθες το το βράδυ, η Άννα Βίσση, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να δημοσιεύσει ένα στιγμιότυπο από τις στιγμές που περνούσαν μαζί. Συγκεκριμένα, μια αστεία στιγμή που είχαν από την αυλή της τραγουδίστρια, η οποία διαθέτει μια απίστευτη και τεράστια πισίνα.

Άννα Βίσση Αννίτα Πάνια

Άννα Βίσση σπίτι πισίνα

Να σημειώσουμε πως, όσον αφορά τα επαγγελματικά της Αννίτας Πάνια, είναι κρίσιμες οι επόμενες ημέρες, Δείτε τι συνέβη.

Η Άννα Βίσση ανέβασε επική φωτογραφία - Μέσα στο σπίτι της με απίθανη παρέα και δεν ήταν η Αννίτα Πάνια

Η Άννα Βίσση έκανε το αδιανόητο και ανέβασε επική φωτογραφία στο Instagram στην οποία μάλιστα φαίνεται να είναι μέσα στο σπίτι της. Ωστόσο, τα μάτια όλων έπεσαν στην απίθανη παρέα της και μάλιστα τα σχόλια για τον συγκεκριμένο πήραν.... φωτιά!

Αν και η ίδια, δεν ανεβάζει συχνά φωτογραφίες μέσα από το σπίτι της, έκανε την εξαίρεση και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. Η Ελληνίδα σταρ πόζαρε όλο χάρη και μας έδειξε τον Τάκη!

Ο λόγος για τον αγαπημένο της γάτο, που είναι η πιο καλή της παρέα και δεν ξεκολλάει από δίπλα της, αν και προφανώς χωρίστηκαν όταν εκείνη πήγε να δει από κοντά την φίλη της Γιώτα Γιάννα .

Οι δυο τους έπαιζαν μέχρι και μπιρίμπα μέσα στο σπίτι μαζί και η Άννα Βίσση έγραψε στη λεζάντα: «Τάκης: παιδιά συγνώμη που διακόπτω ...Απλά ήθελα να σας διακόψω ! #cat #catman #takis #smart #kanasta #dayoff# @harisandrianos» Δείτε την σχετική ανάρτησή της: