Χάρης Βαρθακούρης: Απάντησε δημόσια σε άγνωστο που έστειλε μήνυμα στην Αντελίνα

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χάρης Βαρθακούρης: Απάντησε δημόσια σε άγνωστο που έστειλε μήνυμα στην Αντελίνα

Ο Χάρης Βαρθακούρης απάντησε δημόσια σε έναν άγνωστο που έστειλε μήνυμα στην σύζυγο του, Αντελίνα στα social media. Ο τραγουδιστής με το δικό του μοναδικό τρόπο, θέλησε να του στείλει το μήνυμα του.

Όπως είναι λογικό η Αντελίνα Βαρθακούρη δέχεται καθημερινά πολλά μηνύματα από τους θαυμαστές της στις σελίδες της στα social media, ωστόσο, όπως φαίνεται δεν τα βλέπει μόνο η ίδια, αλλά και ο... άντρας της.

Σε ένα μήνυμα που δέχτηκε πρόσφατα από άγνωστο, θέλησε να απαντήσει ο Χάρης Βαρθακούρης, όμως δημόσια και όχι σε προσωπικό μήνυμα.

Στο μήνυμα αυτό λοιπόν, απάντησε λέγοντας ότι θα της μεταφέρει τα λόγια του υπογράφοντας ως «ο σύντροφος». Το μήνυμα αυτό, ο τραγουδιστής δημοσίευσε στο Instagram μαζί με την απάντησή του σχολιάζοντας συγκεκριμένα: «Όταν δε φαντάζονται ότι εσύ βλέπεις τα μηνύματα στη σελίδα της γυναίκας σου (όχι επειδή δε θέλει, επειδή δεν το ΄χει)». Δείτε ωστόσο εδώ και όλες τις εξελίξεις με την εκπομπή της Αντελίνας.

Χάρης Βαρθακούρης Αντελίνα

Αντελίνα Βαρθρακούρη: "Τελειώσαμε!" Η αποκάλυψη για τους χωρισμούς με τον Χάρη

"Μετρήσαμε και πόσες φορές τον χώρισες μέσα στο παιχνίδι" της είπαν με εκείνη να απαντά χαρακτηριστικά ότι: "ε, αυτές που είδατε στα 11 χρόνια που είμαστε μαζί είναι πάρα πολλές, κάθε φορά που τρελαίνομαι εγώ του λέω "τελειώσαμε".

Η φράση της ομολογουμένως μας έκανε να ταυτιστούμε ενώ όλοι ξέσπασαν σε γέλια με το που είπε την συγκεκριμένη ατάκα. Πάντως η Αντελίνα Βαρθακούρη περνά όμορφες στιγμές στο σπίτι της μαζί με την οικογένειά της, ενώ δημοσίευσε και μια φωτογραφία στην οποία την βλέπουμε με τις κόρες της. Δείτε την εδώ, εμείς πάντως πάθαμε πλάκα.

"Όσον αφορά στο θέμα του ‘σπιτιού, ο κορωνοϊός δεν έφερε καθόλου προστριβές μεταξύ μας. Στην αρχή έφερε μια «βουβαμάρα» μέχρι ν’ αντιληφθούμε τι συμβαίνει. Όχι όμως μεταξύ μας. Αυτό που μας έμαθε ο κορωνοϊός, γιατί σε κάθε κακό υπάρχει πάντοτε και κάτι καλό, είναι ότι μάθαμε την αξία της οικογένειας" ήταν τα λόγια της.

Αυτό είναι και το βίντεο από την Φωλιά των Κου Κου