Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: Έρχεται το δεύτερο παιδάκι

Η εξομολόγηση της ηθοποιού

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: Έρχεται το δεύτερο παιδάκι

Η Αθηνά Οικονομάκου έκανε μια εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή στην εφημερίδα RealLife. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως έρχεται το δεύτερο παιδάκι της, με τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

Η ηθοποιός, μπορεί να έχει ένα αυξημένο επαγγελματικό πρόγραμμα, τόσο με τα γυρίσματα του «Έλα στη θέση μου», όσο και με το Project soma και το All over, ωστόσο, πάντα βρίσκει χρόνο για την οικογένεια της, ενώ όπως είπε θέλει και να την μεγαλώσει κατά ένα μέλος.

Ο γιος της, Μάξιμος και ο σύζυγός της είναι η κύρια προτεραιότητα της και στην εφημερίδα Realnews και τη Νίκη Κώτσου δηλώνει έτοιμη να μεγαλώσει την οικογένειά της και να χαρίσει στον γιο της ένα αδερφάκι.

«Το δεύτερο παιδί δεν αργεί. Κάποια στιγμή θα γίνει, το πότε κανείς δεν ξέρει» εξομολογήθηκε η Αθηνά Οικονομάκου, λέγοντας πως εκείνος που θα χαρεί περισσότερο με μια τέτοια εξέλιξη δεν είναι άλλος από τον γιο της.

Μπορεί σε λίγο καιρό να έρθει το δεύτερο παιδάκι της Αθηνάς Οικονομάκου, ωστόσο μέχρι στιγμής θα περάσει το καλοκαίρι της στο ξενοδοχείο του Μιχόπουλου

Η Μύκονος και η Σαντορίνη είναι από τα αγαπημένα νησιά της Αθηνάς Οικονομάκου, αφού εκεί δραστηριοποιείται επαγγελματικά ο σύζυγος της, Φίλιππος Μιχόπουλος και περνάνε το περισσότερο διάστημα του καλοκαιριού. Ωστόσο, το ξενοδοχείο που διατηρεί στο νησί των ανέμων το έχετε δει; Μας το έδειξε από ψηλά και μείναμε «κάγκελο».

Την θερινή περίοδο η Αθηνά Οικονομάκου με το που τελειώνει με τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, παίρνει το γιο της και περνάνε το καλοκαίρι τους στα δυο πιο λαμπερά νησιά του Αιγαίου. Κάθε χρόνο μάλιστα, δεν σταματά να μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό με τις φωτογραφίες που μοιράζεται με μαγιό στα social media.

Αρχικά, ο Φίλιππος Μιχόπουλος δραστηριοποιούταν μόνο στην Μύκονο, ωστόσο πέρσι «μετακόμισε» και στην Σαντορίνη. Για το λόγο αυτό η ηθοποιός βρισκόταν ανάμεσα στα δυο αυτά νησιά.

Πριν από λίγες ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αθηνά Οικονομάκου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία που δείχνει από ψηλά το ξενοδοχείο Kivotos Mykonos και μείναμε με «κάγκελο», αφού είναι απίστευτο.

Πάντως όπως και να έχει σε όποιο νησί και να πάει φέτος η Αθηνά Οικονομάκου, ένα είναι το σίγουρο! Ότι θα τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της με το απίστευτα καλλίγραμμο κορμί της. Δείτε τη φωτογραφία της και θα πάθετε πλάκα.