Ευχάριστα νέα για την Ελένη Τσολάκη

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ευχάριστα νέα για την Ελένη Τσολάκη

Ευχάριστα είναι τα νέα που «έσκασαν» για την Ελένη Τσολάκη και το νέο της επαγγελματικό βήμα στο χώρο της τηλεόρασης. Ένα project που ήθελε πολύ να παρουσιάσει, ωστόσο είχε «παγώσει» θα έρθει τελικά στις τηλεοπτικές μας οθόνες.

Ο λόγος για την εκπομπή «Αγρότης μόνος ψάχνει», που σίγουρα όλοι μας θυμόμαστε, καθώς προβαλλόταν στις οθόνες μας και πριν από λίγα χρόνια. Σύμφωνα λοιπόν με το Τηλέραμα, στα τέλη Αυγούστου ξεκινούν τα γυρίσματα, με στόχο το παιχνίδι να βγει στον αέρα στο α' μισό της νέας σεζόν και να μεταδίδεται δύο φορές την εβδομάδα.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το Τηλέραμα, δεν αποκλείεται η Ελένη Τσολάκη να αφήσει το πόστο της στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» που, όπως όλα δείχνουν, κάνει στροφή στην ενημέρωση. Δείτε ωστόσο εδώ, την αποκλειστική συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο Youweekly και είχε μιλήσει για όλα.

Ελένη Τσολάκη Αγρότης Μόνος Ψάχνει

Τι είχε δηλώσει η Ελένη Τσολάκη για τα ευχάριστα νέα στην εκπομπή Ευτυχείτε;

«Μακάρι να πάνε όλα καλά, να βοηθήσει και ο καιρός, είναι μια χρονιά, όπως όλα γενικά τα τελευταία χρόνια, που δεν μπορείς να κάνεις πάρα πολλά σχέδια γιατί ξέρεις πως πολλά πράγματα ανατρέπονται. Άρα και εγώ δεν κάνω σχέδια, πάω όπως με πάει η ροή των πραγμάτων.

Μακάρι να γίνει ο «Αγρότης» γιατί, από τον Σεπτέμβρη που τον ετοιμάζουμε, είναι ένα πρότζεκτ το οποίο έχω αγαπήσει και το θέλω πάρα πολύ» είχε δηλώσει η Ελένη Τσολάκη τον περασμένο Μάρτιο στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε».

Να σημειώσουμε πως εκτός ΣΚΑΙ είχε βρεθεί η Ελένη Τσολάκη πριν από λίγες ημέρες. Η παρουσιάστρια έγραψε σε ανάρτηση της στον λογαριασμό της πως είναι λίγο αρρωστούλα και να «προσέχετε τον εαυτό σας». Η ίδια ήταν εκτός εκπομπής, όπως ήταν αναμενόμενο σήμερα. Δείτε εδώ αναλυτικά τι είχε συμβεί.