Σίσσυ Χρηστίδου: Η ανακοίνωση για τα χαρμόσυνα νέα του Θοδωρή Μαραντίνη

Το έκανε γνωστό και μέσα από την εκπομπή της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σίσσυ Χρηστίδου: Η ανακοίνωση για τα χαρμόσυνα νέα του Θοδωρή Μαραντίνη

Η Σίσσυ Χρηστίδου μέσα από την εκπομπή της, θέλησε να κάνει μια ανακοίνωση για μερικά πολύ χαρμόσυνα νέα στα επαγγελματικά του πρώην συζύγου της, Θοδωρή Μαραντίνη. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην συναυλία drive in που θα πραγματοποιηθεί στην Γλυφάδα.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης αυτή την Τρίτη με αφορμή τη συμπλήρωση των 20 χρόνων των Onirama, αλλά και με σκοπό να μαζευτούν πράγματα για ανθρώπους που έχουν ανάγκη θα διασκεδάσουν με τις επιτυχίες τους τον κόσμο που θα δώσει το παρών.

«Την Τρίτη στη Γλυφάδα είναι η δεύτερη drive in συναυλία. Την προηγούμενη εβδομάδα έγινε της Νατάσας Θεοδωρίδου και τώρα οι Onirama.. Να πάτε», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου και αμέσως γέλασε αμήχανα προσπαθώντας να διορθώσει την πρότασή της, «Δεν ακούστηκε πολύ ωραίο αυτό. Να πάμε».

Να σημειώσουμε πως πριν από λίγες ημέρες, η Σίσσυ Χρηστίδου έπαθε σοκ στον αέρα της εκπομπής της. Δείτε τι συνέβη.

Σίσσυ Χρηστίδου Θοδωρής Μαραντίνης συναυλία

Θοδωρής Μαραντίνης: Νέες δηλώσεις για την Χρηστίδου: "Δεν θεωρώ πως..."

Νέες δηλώσεις για την Σίσσυ Χρηστίδου και το διαζύγιο τους έκανε ο Θοδωρής Μαραντίνης. Ο τραγουδιστής είπε πως «δεν θεωρεί ότι η προσωπική τους ζωή πρέπει να γίνεται συνέντευξη γιατί είναι ένα δικό τους θέμα». Τι άλλο ανέφερε;

Καλεσμένος στο Πρωινό ήταν ο Θοδωρής Μαραντίνης, ο οποίος μίλησε για το πώς πέρασε τις ημέρες της καραντίνας, τη Drive-in συναυλία που ετοιμάζεται να δώσει με τους Onirama καθώς και για τη σχέση του με τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Ο γνωστός τραγουδιστής ρωτήθηκε για τον χωρισμό του από τη Σίσσυ Χρηστίδου και τον λόγο που μετά το διαζύγιό τους, οι έχουν επιλέξει να μην αναφέρονται στις συνεντεύξεις τους στην προσωπική τους ζωή.

«Γενικά δε θεωρώ πως για την προσωπική μας ζωή πρέπει να κάνουμε συνέντευξη. Είναι ένα προσωπικό θέμα παρόλο που βρισκόμαστε σε έναν χώρο που αυτά τα πράγματα δυστυχώς συζητιούνται περισσότερο. Μέσα από τα social media υπάρχει μια κατάθεση της καθημερινότητας. Αυτό μόνο προκύπτει μέσα από τα social media, όχι κάποια δήλωση. Δε νομίζω πως είναι κάτι που πρέπει να μεγεθυνθεί σε συνεντεύξεις. Η οικογένεια είναι οικογένεια και πρέπει να παραμένει» τόνισε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Δείτε και πως αποκάλυψε το ζευγάρι πως θα πάρει διαζύγιο. Όλη η ανάρτηση