Επανασύνδεση για Κατερίνα Δαλάκα και Δημήτρη Φιντιρίκο - Εικόνες μέσα από το σπίτι του

Ξανά μαζί το ζευγάρι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Επανασύνδεση για Κατερίνα Δαλάκα και Δημήτρη Φιντιρίκο - Εικόνες μέσα από το σπίτι του

Μια επανασύνδεση είχαμε στην ελληνική showbiz. Όπως φαίνεται η Κατερίνα Δαλάκα και ο Δημήτρης Φιντιρίκος μετά το χωρισμό τους, είναι και πάλι μαζί και ερωτευμένοι. Δείτε τις εικόνες μέσα από το σπίτι του, όπου πέρασαν μια όμορφη ημέρα.

Μπορεί το ζευγάρι πριν από περίπου τρεις μήνες να πήρε την απόφαση να χωρίσει, ωστόσο όπως όλα δείχνουν έλυσαν ότι διαφορές είχαν και είναι ξανά σε σχέση. Μάλιστα, την είδηση σχολίασαν και στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα».

Ο Δημήτρης Φιντιρίκος πριν από λίγες ώρες, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία από το σπίτι του, όπου όλοι μαζί έδειχναν να γευματίζουν.

Δημήτρης Φιντιρίκος σπίτι

Ωστόσο, την ίδια περίπου φωτογραφίες μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους και η Κατερίνα Δαλάκα, επιβεβαιώνοντας έτσι πως είναι και πάλι μαζί. Δείτε ωστόσο και την απίστευτη σπόντα της, μετά το χωρισμό τους.

Κατερίνα Δαλάκα Δημήτρης Φιντιρίκος

Για αυτό το λόγο χώρισαν Κατερίνα Δαλάκα και Δημήτρης Φιντιρίκος

Πολλά έχουν ακουστεί τις τελευταίες μέρες για τη σχέση του Δημήτρη Φιντιρίκου και της Κατερίνας Δαλάκα, με τον πρώτο να μη διστάζει και να «αδειάζει» την πρώην σύντροφό του, ξεκαθαρίζοντας πως έχουν χωρίσει, ενώ εκείνη χθες είπε το αντίθετο.

Πριν από μερικές μέρες, κυκλοφόρησε μία είδηση που αφορά το ζευγάρι και συγκεκριμένα τον χωρισμό του, η οποία μεταφέρθηκε μέσα από ρεπορτάζ της εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα.

Χθες, η Κατερίνα Δαλάκα, βγήκε και διέψευσε την είδηση πως είναι χωρισμένη με τον Δημήτρη Φιντιρίκο, ωστόσο ο επιχειρηματίας φαίνεται πως είχε διαφορετική άποψη.

Όπως μετέδωσε και πάλι σήμερα η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και ο δημοσιογράφος, Νίκος Γεωργιάδης, ο Δημήτρης Φιντιρίκος επικοινώνησε μαζί του και επιβεβαίωσε τον χωρισμό του με την νικήτρια του Survivor.

«Ισχύει αυτό που έχετε πει εσείς. Την αγαπάω πάρα πολύ. Θα την αγαπάω για πάντα και εκείνη και την οικογένειά της», ήταν τα λόγια του Δημήτρη Φιντιρίκου στον δημοσιογράφο. Παράλληλα, Νίκος Γεωργιάδης αποκάλυψε ότι ο Δημήτρης Φιντιρίκος την έχει κάνει και unfollow στο Instagram.