Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Πώς είναι σήμερα το εξοχικό της στον Θεολόγο; Δείτε φωτογραφία

Εκεί έκανε διακοπές η μεγάλη Ελληνίδα star

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Πώς είναι σήμερα το εξοχικό της στον Θεολόγο; Δείτε φωτογραφία
News 09.06.2020 21:55
Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
ΑΝΘΗ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ

Πώς είναι σήμερα το εξοχικό της Αλίκης Βουγιουκλάκη στον Θεολόγο; Δείτε φωτογραφία από το μέρος που η ηθοποιός πέρναγε τα καλοκαίρια της, παρέα με τον γιο της αλλά και καλούς φίλους που τους έχει αφήσει αξέχαστες στιγμές.

Το εξοχικό σπίτι της Αλίκης Βουγιουκλάκη στον Θεολόγο ήταν το καταφύγιο μέχρι που η ηθοποιός έφυγε από την ζωή. Το είχαν χτίσει μαζί με τον σύζυγό της, Δημήτρη Παπαμιχαήλ στις αρχές της δεκαετίας του ’70.

Ήταν το ησυχαστήριό τους και εκεί η ηθοποιός πέρναγε τα καλοκαίρια της, παρέα με τον γιο της αλλά και καλούς φίλους που τους έχει αφήσει αξέχαστες στιγμές.Δείτε ωστόσο και τι αποκάλυψη είχε γίνει για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ από μια ηθοποιό.

Μάλιστα, όπως είναι ευρέως γνωστό, ήταν ιδιαίτερα περιποιητική οικοδέσποινα και χαιρόταν να μαγειρεύει για όλους. Σήμερα, το σπίτι έχει περάσει στα χέρια νέου ιδιοκτήτη.

Με μια φωτογραφία όμως μπορείτε να δείτε πως είναι σήμερα το εξοχικό της σπίτι. Τη φωτογραφία δημοσίευσε στο instagram ο λογαριασμός alikivougiouklaki.

Δείτε την ανάρτηση:

Αλίκη Βουγιουκλάκη εξοχικό Θεολόγος

Η αποκάλυψη για την Αλίκη Βουγιουκλάκη 24 χρόνια μετά το θάνατο της - «Ήταν πολύ...»

Για την Αλίκη Βουγιουκλάκη έγινε μια αποκάλυψη 24 χρόνια μετά το θάνατο της, από καρκίνο. Η ηθοποιός, Εβελίνα Παπούλια, σε μια συνέντευξη της αναφέρθηκε στην Ελληνίδα σταρ και μίλησε για την γνωριμία και τη συνεργασία τους.

Η Εβελίνα Παπούλια, μίλησε με πολύ τρυφερά λόγια για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων πόσο καλός άνθρωπος ήταν.

Γυρίζοντας από τις ΗΠΑ συνεργαστήκατε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη στην «Ωραία μου κυρία». Τι θυ­μάστε πιο έντονα από αυ­τή τη συνεργασία;

Αλίκη Βουγιουκλάκη αποκάλυψη Αλίκη Βουγιουκλάκη

«Αυτή η δουλειά μού άνοι­ξε πολλές πόρτες. Η Αλίκη ήταν πολύ δοτικός άνθρω­πος. Μια ακομπλεξάριστη σταρ. Είχε χιούμορ, ήξε­ρε τι ήθελε και ήξερε και πώς να το πάρει. Το ση­μαντικότερο απ’ όλα όμως ήταν πως ό,τι και αν ήθε­λε επιθυμούσες κι εσύ να της το δώσεις με όλη σου την καρδιά. Την έχω μέσα στην ψυχή μου με πολλή αγάπη και εκτίμηση», είπε στο ΒΗΜΑgazino.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σπάνιο φωτογραφικό υλικό της Αλίκης Βουγιουκλάκη στη φόρα - Δεν το είχε δει κανείς

Μελαχρινή η Αλίκη Βουγιουκλάκη - Στο φώς της δημοσιότητας η «κρυφή» φωτογραφία

Share