Ο γιος της Πόπης Μαλλιωτάκη στο GNTM 3 - Δείτε το πρόσωπο του

Έκανε δηλώσεις στο Ευτυχείτε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο γιος της Πόπης Μαλλιωτάκη στο GNTM 3 - Δείτε το πρόσωπο του

Ο γιος της Πόπης Μαλλιωτάκη πήρε μέρος στο GNTM 3 και πρόκειται να τον δούμε πολύ σύντομα στις τηλεοπτικές μας οθόνες και απέναντι στους τέσσερις κριτές. Δείτε το πρόσωπο του παρακάτω.

Πυρετώδης είναι οι προετοιμασίες του STAR για το νέο κύκλο του ριάλιτι των μοντέλων που για πρώτη φορά θα συμμετάσχουν και αγόρια αλλά και κορίτσια. Ενώ, στον αέρα θα βγει το ερχόμενο Φθινόπωρο.

Ένα λοιπόν από τα αγόρια που θα περπατήσουν μπροστά από τους τέσσερις κριτές θα είναι και ο γιος της Πόπης Μαλλιωτάκη. Ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε».

Πόπη Μαλλιωτάκη γιος GNTM 3

Την αίτηση συμμετοχής την έκανε, όπως αποκάλυψε ένας φίλος του ενώ μίλησε και για την εμπειρία του στα pre casting! Ωστόσο, δείτε ποιος θα είναι ο τέταρτος κριτής.

GNTM: Οι 3 υποψήφιοι που θα τρελάνουν ακόμα και τους κριτές - Δείτε τα πρόσωπα τους

Τους 3 υποψήφιους που θα τρελάνουν ακόμα και τους κριτές στο GNTM έδειξε η εκπομπή Happy Day. Είναι νέοι και ωραίοι και σίγουρα θα έχουν μια ξεχωριστή θέση στον διαγωνισμό αν τα καταφέρουν φυσικά να περάσουν.

Τα αγόρια που πέρασαν από το pre-casting του GNTM συνάντησε η κάμερα του Happy Day και έκαναν δηλώσεις για τα όσα τους ρώτησαν οι κριτές, αλλά και για τη ζωή τος.

Δύο από τους υποψήφιους του τρίτου κύκλου του GNTM, ο Παναγιώτης Παρούσος και ο Νίκος Αντωνόπουλος, μιλούν στην εκπομπή.

“Χρειάζεται καλή διατροφή, όχι λιπαρά και γυμναστική. Πιστεύω επειδή είναι το πρώτο GNTM για άντρες θα πάει όλη η καλή φουρνιά. Καλό είναι να υπάρχει ανταγωνισμός. Όχι ευτυχώς δεν έχω κοπέλα και δεν πρόκειται να έχω κοπέλα γιατί δεν πας μπροστά έτσι. Αν είχα κοπέλα και μου έλεγε δεν θα πας, θα είχε φάει ένα Χ, σουτ και τελείωσε”, λέει κατηγορηματικά ο Παναγιώτης Παρούσος.

Σπουδάζω Ιστορία και Αρχαιολογία, είμαι στο πτυχίο. Παράλληλα, ασχολούμαι με το μόντελινγκ τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Επιλέχθηκα το 2019 να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς που είχε κερδίσει και ο Νίκος Παπαδάκης το 1994 και βγήκα δεύτερος στον κόσμο. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εκπαίδευση και εξέλιξη πάνω στο μόντελινγκ, ελπίζω να μπω στο σπίτι στη δωδεκάδα» είπε ο Νίκος Αντωνόπουλος.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε ωστόσο και ποια σύζυγος πασίγνωστου Έλληνα τραγουδιστή δέχτηκε πρόταση για να κάτσει στην καρέκλα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.