Ευχάριστη η τελευταία εξέλιξη για την υγεία του Κρατερού Κατσούλη

Οι πρώτες του δηλώσεις στο πλατό των Κου Κου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ευχάριστη η τελευταία εξέλιξη για την υγεία του Κρατερού Κατσούλη

Μετά από μια εβδομάδα απουσίας από το πλατό των Κου Κου οι εξελίξεις στην υγεία του Κρατερού Κατσούλη είναι ευχάριστες αφού όχι μόνο επέστρεψε στον αέρα του STAR αλλά είναι πιο ανανεωμένος από ποτέ μέσα στο κέφι στο χαμόγελο.

Μάλιστα, ο ίδιος αφού καλημέρισε τους τηλεθεατές θέλησε να τους στείλει την αγάπη του και να τους πει το δικό του δημόσιο ευχαριστώ που ενδιαφέρθηκαν τόσο για εκείνον.

«Πόσο χαίρομαι που σας βλέπω. Χίλια ευχαριστώ από καρδιάς για όλα αυτά τα υπέροχα μηνύματα. Την αγάπη, το ενδιαφέρον και την ανησυχία. Είναι όλα καλά. Είμαστε πάλι όλοι εδώ μαζί», ανέφερε ο παρουσιαστής και συμπλήρωσε η Κατερίνα Καραβάτου: «Δεν τα έλεγα εγώ ότι ξεπερνιέται;». Οριστική η απόφαση για Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερό Κατσούλη - Τι θα συμβεί με την Φωλιά των Κου Κου

Τέλος τα ψέμματα για την υγεία του Κρατερού Κατσούλη - Τι συμβαίνει πραγματικά

εξελίξεις με την υγεία του Κρατερού Κατσούλη

Το τι συμβαίνει με την υγεία του Κρατερού Κατσούλη, ο οποίος λείπει για τέταρτη συνεχόμενη ημέρα από τους Κου Κου, το αποκάλυψε η Κατερίνα Καραβάτου για να... τελειώσουν τα ψέμματα που λέγονται και γράφονται τις τελευταίες ημέρες.

Η Κατερίνα Καραβάτου καλημέρισε τους τηλεθεατές και στην έναρξη της εκπομπής θέλησε να ξεκαθαρίσει πως το πρόβλημα υγείας του συζύγου της ξεπερνιέται και αν όλα πάνε καλά, εκείνος θα επιστρέψει τη Δευτέρα στο πλατό.

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καραβάτου για την υγεία του Κρατερού Κατσούλη

«Ο Κρατερός μας σήμερα δεν είναι εδώ. Αλλά επειδή στέλνετε πάρα πολλά μηνύματα, ξέρουμε πως ενδιαφέρεστε πάρα πολύ. Θέλω να σας πω, πως είναι πολύ καλύτερα. Δε θα είναι σήμερα μαζί μας, αλλά νομίζω πως από τη Δευτέρα θα τον έχουμε εδώ και θα είμαστε όλοι μαζί. Μην ανησυχείτε, είναι κάτι που ξεπερνιέται, γιατί ακούω διάφορα. Είναι κάτι το οποίο ξεπερνιέται» τόνισε η Κατερίνα Καραβάτου