Νέα φωτογραφία από το καμαρίνι της βασίλισσας της ελληνικής τηλεόρασης - Τελικά ήταν τεράστιο

Την τράβηξαν φωτογραφία την ώρα που ετοιμαζόταν για την σημερινή της εκπομπή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νέα φωτογραφία από το καμαρίνι της βασίλισσας της ελληνικής τηλεόρασης - Τελικά ήταν τεράστιο

Μια ημέρα πριν το τέλος της βασίλισσας της ελληνικής τηλεόρασης, Ελένης Μενεγάκη, όπως πολύ την είχαν χαρακτηρίσει, έρχεται στο φως ακόμα μια φωτογραφία από τεράστιο και πλέον άδειο καμαρίνι της στον ALPHA.

Το στιγμιότυπο που θα δείτε παρακάτω τραβήχτηκε λίγα λεπτά πριν την έναρξη της σημερινής της εκπομπής και φαίνεται η Ελένη Μενεγάκη να φτιάχνει τα μαλλιά της για να βγει για ακόμα μια φορά υπέρλαμπρη στον αέρα.

Αυτή είναι η νέα φωτογραφία από το καμαρίνι της βασίλισσας της Ελένης Μενεγάκη

Ελένη Μενεγάκη καμαρίνι ALPHA

Ελένη Μενεγάκη: Μετακομίζει μαζί με τον Ματέο Παντζόπουλο το καλοκαίρι

Η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης, Ελένη, έκανε την πιο έξυπνη κίνηση μετά το τέλος της από τον ALPHA- Αποκλειστικό

Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να αποφάσισε να τελειώσει την συνεργασία της με τον ALPHA μετά από 15 χρόνια και με την τηλεόραση γενικά, μέχρι στιγμής, αλλά... είναι πολύ έξυπνη γυναίκα και πολύ δουλευταρού για να αποκόψει τον εαυτό της έτσι και απλά να πάει στην Άνδρο με τον Ματέο Παντζόπουλο και την οικογένειά της.

Σύμφωνα με πολύ έγκυρες πληροφορίες μου η Ελένη Μενεγάκη δεν θα σταματήσει να βγάζει ένα στάνταρ εισόδημα τον μήνα, και μάλιστα αρκετά υψηλό αφού έχει κλείσει ένα πολύ καλό deal.

Ποια η κίνηση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος της από τον ALPHA

Όπως μου μετέφερε η πηγή μου, λοιπόν, η Ελένη Μενεγάκη μπορεί να σταματήσει να προβάλλεται στην τηλεόραση αλλά θα συνεχίσει να "πουλάει" την εικόνα της μέσα από τα social media, το Facebook και το instagram. Η παρουσιάστρια ξέρει πόσο μεγάλη επιρροή έχει στο κοινό και γι αυτό δεν θα πάψει ακόμα και μετά το τέλος της από τον ALPHA να κάνει καμπάνιες και διαφημιστικά μέσα από τα προσωπικά της προφίλ, έτσι ώστε να μην σταματήσει να έχει και έσοδα.

Σύμφωνα, επίσης, με την ίδια πηγή η Ελένη "χρεώνει" ένα της post από 5.000 ευρώ έως και 7.000 ευρώ. Μιλάμε για την Ελένη Μενεγάκη άλλωστε....