Στιγμές ευτυχίας για τον Λευτέρη Σουλτάτο και την Βάσω Λασκαράκη

Η αδημοσίευτη φωτογραφία από το γαμήλιο πάρτι τους και το τρυφερό μήνυμα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στιγμές ευτυχίας για τον Λευτέρη Σουλτάτο και την Βάσω Λασκαράκη

Στιγμές ευτυχίας ζει η Βάσω Λασκαράκη με τον σύζυγό της Λευτέρη Σουλτάτο αφού σήμερα γιορτάζουν ένα χρόνο από τότε που είχαν κάνει το γαμήλιο πάρτι τους στη Νάξο.

Το γνωστό ζευγάρι, που αυτό το καλοκαίρι βρίσκεται στο Ηράκλειο της Κρήτης, στην αρχή της σχέσης του κράτησε χαμηλό προφίλ. Ο γάμος τους έγινε σχεδόν μυστικά, ενώ το μεγάλο γαμήλιο πάρτι που είχε γίνει πέρσι στα τέλη του Ιούνη ήταν για τους καλούς φίλους και τους συγγενείς του ζευγαριού. Από εκείνη τη μέρα μάλιστα, ως σήμερα η γνωστή ηθοποιός και ο σεφ σύζυγός της δεν έχουν σταματήσει να βρίσκονται σε ένα διαρκές mood ταξιδιού του μέλιτος και να περνούν… τις πιο όμορφες στιγμές αγκαλιά.

Με αφορμή λοιπόν, τον ένα χρόνο που πέρασε από το γαμήλιο πάρτι τους, η Βάσω Λασκαράκη έκανε μια τρυφερή ανάρτηση στο Instagram, ανεβάζοντας μια φωτογραφία από εκείνη την όμορφη μέρα (δείτε περισσότερες εδώ!)

Αυτή είναι η φωτογραφία της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου από το γαμήλιο πάρτι τους

Λευτέρης Σουλτάτος και Βάσω Λασκαράκη γαμήλιο πάρτι

Άσχημα νέα για τον Λευτέρη Σουλτάτο και την Βάσω Λασκαράκη

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες που θα σας μεταφέρω μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr τα νέα είναι αρκετά άσχημα για το αγαπημένο ζευγάρι, την Βάσω Λασκαράκη και τον Λευτέρη Σουλτάτο, όσον αφορά το κομμάτι των επαγγελματικών τους.

Εδώ και πάρα πολύ καιρό θέμα συζήτησης στα τηλεοπτικά πηγαδάκια ήταν η συνεργασία του Λευτέρη Σουλτάτου με την Βάσω Λασκαράκη μπροστά από τις κάμερες του ALPHA. Το ζευγάρι φερόταν πως θα πάρει μαζί εκπομπή και μάλιστα στην ζώνη της Ελένης Μενεγάκη, η οποία μετά την αποχώρηση αυτής θα έμενε κενή. Κάτι τέτοιο πλέον δεν ισχύει.

Τι συμβαίνει με τον Λευτέρη Σουλτάτο και την Βάσω Λασκαράκη

Λασκαράκη Σουλτάτος τέλος από τον ALPHA

Ενώ το ζευγάρι αυτή την στιγμή βρίσκεται στην αγαπημένη τους Κρήτη και διασκεδάζει περνώντας χαλαρές στιγμές με δικούς του ανθρώπους - δείτε εδώ φωτογραφίες από το σπίτι τους εκεί - οι δικές μου πληροφορίες αναφέρουν πως η Βάσω μετά από 7 χρόνια πήρε "διαζύγιο" με το κανάλι του ALPHA το οποίο "πήρε μπάλα" και τον αγαπημένο της Λευτέρη Σουλτάτο.

Η Βάσω Λασκαράκη, όπως μου αποκάλυψε πηγή μου και σας το μεταφέρω στο Vanda's blog με κάθε επιφύλαξη, δεν ήθελε να "κλείσει" το καλοκαίρι της λόγω των επαγγελματικών της αφού θεωρεί - και πολύ καλά κάνει - πως η οικογένεια είναι πάνω από όλα.

Το κανάλι της πρότεινε να ξεκινήσει μια καλοκαιρινή εκπομπή η οποία θα είναι κι ένα τεστ ουσιαστικά - όπως αυτό που κάνουν τώρα και στην Αντελίνα Βαρθακούρη - για να δουν αν τραβάει να το προχωρήσουν κι από Σεπτέμβρη, κάτι το οποίο η ηθοποιός αρνήθηκε γιατί δεν ήθελε να παραμείνει Αθήνα όλο το καλοκαίρι.

Με τα πολλά τα σχέδια για εκπομπή ναυάγησαν κι όπως φαίνεται δεν θα υπάρξει συνεργασία ούτε για σειρά στον ALPHA μετά το φινάλε του Έρωτας Μετά - δείτε εδώ το τελευταίο επεισόδιο πριν προβληθεί - αφού μόνο μια νέα σειρά έχει δρομολογηθεί για το Σεπτέμβριο και έχουν κλείσει ήδη οι πρωταγωνιστές - δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες.