Φαίη Σκορδά: Είδε την Ράνια Θρασκιά στο πλατό του ΑΝΤ1 και έμεινε άφωνη - Έχασε κιλά και έκανε κορμάρα

Τα σφυρίγματα από τους συνεργάτες της στον αέρα της εκπομπής

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φαίη Σκορδά: Είδε την Ράνια Θρασκιά στο πλατό του ΑΝΤ1 και έμεινε άφωνη - Έχασε κιλά και έκανε κορμάρα

Άφωνη έμεινε η Φαίη Σκορδά σήμερα το πρωί στην εκπομπή του ΑΝΤ1. Είδε την Ράνια Θρασκιά στο πλατό και εντυπωσιάστηκε με το πόσα κιλά έχει χάσει και έχει γίνει κορμάρα. Η αλλαγή είναι απίστευτη.

Η Ράνια Θρασκιά κατά τη διάρκεια της καραντίνας πρόσεχε την διατροφή της, ενώ έκανε και γυμναστική με σκοπό να φτιάξει το σώμα της. Κάτια που ακολούθησε κατά γράμμα και είδε μεγάλη διαφορά.

Η Φαίη Σκορδά μόλις την είδε σήμερα στην εκπομπή, έπαθε πλάκα και της είπε «Έλα εδώ κοντά μου! Ουρανία, Ουρανία τι γίνεται; Το είπες και το έκανες...»!

Η Ράνια Θρασκιά απάντησε λέγοντας: «Αισθάνομαι άβολα, αλλά υπέροχα», καθώς όσο μιλούσε η παρουσιάστρια, τα σφυρίγματα από τους συνεργάτες της δεν σταματούσαν με τίποτα.

Η Φαίη Σκορδά συνέχεια λέγοντας της: «Είσαι πάρα πολύ ωραία. Μας το έλεγε τις μέρες της καραντίνας, εγώ έχω βάλει ένα στόχο και θα κάνω γυμναστική και φάνηκε...Πραγματικά πολύ ωραία».

Ράνια Θρασκιά ΑΝΤ1 κιλά Φαίη Σκορδά

Γενέθλια έχει ωστόσο, η Ράνια Θρασκιά πριν από λίγες ημέρες και αυτή είναι η ηλικία της. Η πρώην παρουσιάστρια έκανε μια ανάρτηση στο Instagram με αφορμή την ημέρα και αναφέρθηκε στο πόσο ευλογημένη νιώθει παρά τις δυσκολίες. Εμείς μόλις είδαμε τον αριθμό δεν το πιστεύαμε.

Ράνια Θρασκιά: Για πρώτη φορά στην δημοσιότητα φωτογραφία της με μαγιό - Πως ήταν το κορμί της πριν χάσει κιλά;

Στη δημοσιότητα για πρώτη φορά ήρθε φωτογραφία της Ράνιας Θρασκιά με μαγιό. Πως είναι το κορμί της παρουσιάστριας;

Μπορεί να μην είναι λάτρης του Instagram και να μην κάνει συχνά αναρτήσεις, ωστόσο όπως αυτό συμβαίνει μας εκπλήσσει.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία της με μαύρο μαγιό να κολυμπάει στην θάλασσα.

Μάλιστα, στην λεζάντα της έγραψε: «Το περίμενα τόσον καιρό και έφτασε μία στιγμή που κολυμπούσα μέσα στο όνειρο. Μια στιγμή που έκανε όλη την αναμονή να αξίζει. Γεμάτη από τέτοιες στιγμές εύχομαι να είναι η ζωή μας».

Το σώμα της Ράνιας Θρασκιά όπως μπορούμε να διακρίνουμε έστω και από μακριά διατηρεί άψογες αναλογίες.

Ράνια Θρασκιά: Για πρώτη στην δημοσιότητα φωτογραφία της με μαγιό! Πως είναι το κορμί της;