Κρίσιμες ώρες για την Βικτώρια Καρύδα

Στιγμές αγωνίας για την πρώην παίκτρια του My Style Rocks

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κρίσιμες ώρες για την Βικτώρια Καρύδα

Κρίσιμες είναι οι ώρες για την Βικτώρια Καρύδα αφού σήμερα έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας η δίκη για τη δολοφονία του συζύγους της, Γιάννη Μακρή. Η δίκη αφορά στην εκτέλεση του επιχειρηματία που έγινε τον Οκτώβριο του 2018 έξω από το σπίτι του στο Πανόραμα της Βούλας.

Τους κατηγορούμενους ως δολοφόνους του άνδρα της Γιάννη Μακρή, αναμένεται να αντιμετωπίσει σήμερα κατά πρόσωπο η Βικτώρια Καρύδα, η σύζυγος του δολοφονηθέντος επιχειρηματία, που προσπαθεί να συνεχίσει με τα δύο τους παιδιά τη ζωή της.

«Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη ότι θα κάνει ορθά τη δουλειά της, όπως άλλωστε έκανε και η Ελληνική Αστυνομία. Στο δικαστήριο θα πάρουν αυτό που τους αξίζει», δήλωσε πρόσφατα η Βικτώρια Καρύδα, αναφερόμενη στους κατηγορούμενους με αφορμή την έναρξη της δίκης.

Βικτώρια Καρύδα: Ο φερόμενος δολοφόνος του Γιάννη Μακρή ξεσπά - «Η κατηγορία είναι τρελή»

Κεντρικό πρόσωπο στη δίκη είναι ένας 32χρονος Βούλγαρος, ο οποίος όμως αρνείται τις κατηγορίες που του έχουν απαγγελθεί. Υποστηρίζει πως τόσο ο ίδιος όσο και ο αδελφός του, ο οποίος επίσης εμπλέκεται στη δολοφονία, είναι αθώοι. Ωστόσο, βίντεο από την ώρα της εκτέλεσης του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή δείχνει, σύμφωνα με τη δικογραφία, έναν άνδρα με τα σωματότυπό του κατηγορουμένου να πυροβολεί εναντίον του επιχειρηματία.

Βικτώρια Καρύδα: Ανατρίχιασαν τα σημειώματα των παιδιών της για τον Γιάννη Μακρή - «Μπαμπά...»

Βικτώρια καρύδα σήμερα η δίκη του Γιάννη Μακρή

Ανατρίχιασε η Βικτώρια Καρύδα με τα σημειώματα που δημοσίευσε στο Instagram, τα οποία είχαν γράψει τα παιδιά της για τον μπαμπά τους, Γιάννη Μακρή, ο οποίος πέθανε πριν από περίπου ενάμιση χρόνο.

Ο επιχειρηματίας, που δολοφονήθηκε τον Οκτώβριο του 2018 έξω από το σπίτι του στη Βούλα, είχε τα γενέθλια του και η οικογένεια του θέλησε να τιμήσει τη μνήμη του με μια τούρτα. Ενώ, η Βικτώρια Καρύδα έκανε και τρισάγιο χθςε, ανέμηρα των γενεθλίων του.

Μάλιστα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους και μια φωτογραφία από τον τάφο του.

Γιάννης Μακρής τάφος

Ωστόσο, αυτό που ανατριχιάζει περισσότερο είναι τα σημειώματα που του έγραψαν τα δυο του παιδιά, τα οποία μιλούν για εκείνον με τα πιο γλυκά και τρυφερά λόγια.

«Εγώ πάντα αγαπούσα το μπαμπά και ξαφνικά πέθανε», γράφει το ένα σημείωμα. Συγκλονίζει η Βικτώρια Καρύδα. «Στο δικαστήριο θα πάρουν αυτό που τους αξίζει» λέει για τους δράστες της δολοφονίας του συζύγου της.

Βικτώρια Καρύδα παιδιά

Βικτώρια Καρύδα Γιάννης Μακρής παιδιά

Γιάννης Μακρής δολοφονία