Η αποκάλυψη για το χωρισμό της Ελένης με τον Γιάννη Λάτσιο λίγες ώρες πριν την αποχώρηση της από τον ALPHA

«Ήταν ένα βαρύ κλίμα! Δεν ήταν καλά και...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η αποκάλυψη για το χωρισμό της Ελένης με τον Γιάννη Λάτσιο λίγες ώρες πριν την αποχώρηση της από τον ALPHA

Μια αποκάλυψη για το χωρισμό της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, έγινε λίγες ώρες πριν αποχωρήσει οριστικά από το κανάλι του ALPHA και γενικά από το χώρο της τηλεόρασης.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν βρεθεί ο Γρηγόρης Γκουντάρας στο πλατό της παρουσιάστρια για να την αποχαιρετήσει και να θυμηθούν τα παλιά, αποκάλυψε μερικά πράγματα για την προσωπική της ζωή.

Αφορμή στάθηκε η ερώτηση της Κατερίνας Καινούργιου, για τις πρώτες ημέρες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της παρουσιάστριας από τον Γιάννη Λάτσιο, 10 χρόνια πριν.

«Αυτό ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή. Ήταν μια πραγματικά πολύ δύσκολη στιγμή. Και ήταν και ο Μουτσινάς τότε. Προσπαθούσαμε όλοι να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να φτιάξει το κλίμα. Ήταν ένα βαρύ κλίμα. Δεν ήταν η Ελένη καλά.

Ελένη Μενεγάκη Γρηγόρης Γκουντάρας

Δεν έπρεπε όμως να βγάνει και να μην είναι καλά. Να την κυνηγούν όλοι, να να να… Έπρεπε και αυτό ήταν το καθήκον μας να κάνουμε ένα περιβάλλον ευχάριστο για τον τηλεθεατή, υποστηρικτικό και στην Ελένη. Βγήκε κανονικά έκανε τις εκπομπές. Επαγγελματίας και εκεί» είπε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Αναφορά στον Γιάννη Λάτσιο είχε κάνει και η Ελένη Μενεγάκη πριν από μερικές ημέρες στην εκπομπή της. Δε δίστασε να κάνει ένα δημόσιο σχόλιο για το ταξίδι που είχαν κάνει όταν παντρεύτηκαν, με την παρουσιάστρια να περιγράφει ακριβώς τι ήθελε να του ζητήσει.

Η αποκάλυψη του Μουτσινά για το χωρισμό Ελένης - Γιάννη Λάτσιου - «Ήμασταν στενοχωρημένοι και...»

Ο Νίκος Μουτσινάς, στην σημερινή του εκπομπή έκανε μια αποκάλυψη για την Ελένη Μενεγάκη και το χωρισμό της από τον Γιάννη Λάτσιο. Αφορμή, στάθηκαν τα δάκρυα της παρουσιάστριας και τα αφιερωματικά βίντεο που της ετοίμασαν στην εκπομπή,

Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι», αναφέρθηκε στην απόφαση της "βασίλισσας" της τηλεόρασης να αποχωρήσει από το χώρο και να κάνει ένα μικρό διάλειμμα για να ξεκουραστεί και να αφιερωθεί σε πρόσωπα και πράγματα που αγαπάει.

Μπορεί η επιλογή αυτή να είναι οριστική, ωστόσο ο Νίκος Μουτσινάς μέχρι και σήμερα κάνει έκκληση στην Ελένη Μενεγάκη για να το σκεφτεί ξανά και να μην φύγει από την τηλεόραση.

«Κορίτσι μου, πολύ μεγάλη αγάπη σου στέλνω και ξανασκέψου το. Ας βγει στο δεύτερο μισό αν θέλει ρε παιδί μου. Ολόκληρη χρονιά; Έχουμε να αντιμετωπίσουμε πολλά σαν χώρα, μην το κάνεις αυτό! Γύρνα πίσω Ελένη!», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ελένη Μενεγάκη Γιάννης Λάτσιος χωρισμός