Χώρισε ο Σοϊλέδης με την συνεργάτιδα της Σταματίνας Τσιμτσιλή, Μαρία Αντωνά!

Μόλις έγινε γνωστό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χώρισε ο Σοϊλέδης με την συνεργάτιδα της Σταματίνας Τσιμτσιλή, Μαρία Αντωνά!

Μια απίστευτη είδηση μόλις έγινε γνωστή και θέλει την συνεργάτιδα της Σταματίνας Τσιμτσιλή, Μαρία Αντωνά να έχει χωρίσει με τον Άρη Σοϊλέδη!

Τα τελευταία δημοσιεύματα ανέφεραν ότι το ζευγάρι διατηρεί μια πολύ δυνατή σχέση, που, όπως όλα δείχνουν, οδεύει προς την επισημοποίηση. Μάλιστα, την περίοδο της καραντίνας την πέρασαν μαζί στο σπίτι που είχαν νοικιάσει στα Νότια Προάστια και όπως βλέπαμε από τα Instastories που ανέβαζαν, περνούσαν πολύ καλά μαζί και έδειχναν ευτυχισμένοι.

Δυστυχώς όμως, αντί να ραφτούμε και να φάμε κουφέτα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Sportsradar, το ζευγάρι πριν από λίγες ημέρες πήρε την κοινή απόφαση να βάλει τίτλους τέλους στη σχέση του.

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής και η συνεργάτιδα της Τσαματίνας Τσιμτσιλή όλα αυτά τα χρόνια προσπαθούσαν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα της απόστασης (ο Άρης αγωνίζεται στη Ρουμανία) ωστόσο, τους κούρασε το γεγονός πως έπρεπε να βρίσκονται συνεχώς με μία βαλίτσα στο χέρι και έτσι οδηγήθηκαν στο χωρισμό. Μάλιστα οι πληροφορίες μας λένε πως η επανασύνδεση είναι σχεδόν απίθανη, ενώ και οι δύο έσβησαν κοινές φωτογραφίες από τους λογαριασμούς τους στα Social media.

Αυτό βέβαια δε σημαίνει πως ο Άρης και η Μαρία έχουν μαλώσει, αντιθέτως, χώρισαν φιλικά καθώς έχουν να θυμούνται μόνο όμορφες στιγμές από αυτή τη σχέση.

Άλλοι χωρίζουν κι άλλοι... παντρεύονται μυστικά! Δείτε εδώ ποιο ζευγάρι αντάλλαξε βέρες και δεν το έμαθε κανείς

Γάμος "βόμβα" για Μαρία Αντωνά και Άρη Σοϊλέδη

Ο γάμος που θα σκάσει σαν βόμβα στην ελληνική showbiz πλησιάζει σύμφωνα με όσα δήλωσε σε live στο instagram ο Άρης Σοϊλέδης. Η Μαρία Αντωνά θα ντυθεί νυφούλα.

Σε ένα live που συνέβη στο instagram πριν από κάποιες ώρες ο Άρης Σοϊλέδης μεταξύ άλλων ερωτήθηκε και για την σχέση του με την Μαρία Αντωνά. Το ζευγάρι είναι μαζί παραπάνω από δυο χρόνια και όπως αποκάλυψαν και οι ίδιοι η σχέση αυτή έχει περάσει από πολλές δυσκολίες.

Όπως θα ακούσετε και στο παρακάτω βίντεο ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντωνά είναι έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα της σχέσης τους και να προχωρήσουν και στον γάμο αφού ο Άρης εξαρχής της είχε δηλώσει πως είναι η γυναίκα της ζωής του. Το μόνο που μένει πια είναι και η επίσημη πρόταση.

Μάλιστα, να τονίσουμε πως ο Άρης το είπε και στο βίντεο πως είναι η πρώτη φορά που το λέει δημόσια ότι ο γάμος είναι πλέον στα πλάνα τους... κι όπως καταλαβαίνουμε εμείς από τον τρόπο που κοιτιούνται είναι στα... πολύ κοντινά τους πλάνα!

Δείτε τις δηλώσεις για την σχέση τους στο παρακάτω βίντεο: