Τελευταία εκπομπή Ελένη: Ποιοι δεν... πάτησαν το πόδι τους στο πλατό του ALPHA;

Ηχηρά ονόματα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τελευταία εκπομπή Ελένη: Ποιοι δεν... πάτησαν το πόδι τους στο πλατό του ALPHA;

Πολλές ήταν οι παρουσίες αλλά πολλές και οι απουσίες που σημειώθηκαν στην τελευταία εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Ποιοι οι συνεργάτες της που δεν πάτησαν το πόδι τους στον ALPHA για να αποχαιρετήσουν από κοντά την βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης;

Το μεσημέρι της Τετάρτης, πολλές και γνώριμες παρουσίες έκαναν την εμφάνισή τους στον σταθμό για να πουν από κοντά το δικό τους αντίο και να πάρουν μια αγκαλιά την Ελένη που αποφάσισε μετά από 30 χρόνια να αποχωρήσει από τα τηλεοπτικά δρώμενα. Συζητήθηκε πολύ η εμφάνιση του Γρηγόρη Γκουντάρα - δείτε εδώ το συγκινητικό βίντεο - αλλά και η απουσία πολλών.

Ποιοι δεν εμφανίστηκαν στον ALPHA στην τελευταία εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Ευτυχείτε, από το πλατό έλειπαν: Μάκης Πουνέντη, Βασίλης Δρυμούσης, Χρύσλα Γεωργακοπούλου, Τζορτζέλα Κόσιοβα, Ελένη Φωτοπούλου, Φαίδων Κεφαλαίας, Άρης Καβατζίκης.

Η Άση Μπήλιου αποκαλύπτει για την Ελένη Μενεγάκη: "Αστρολογικά προβλέπω ότι..."

Ελένη: Το μήνυμα όλο νόημα στον Γιώργο Ασημινάκη - «Καλέ μου φίλε...»

Ποιοι δεν πήγαν στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Ένα μήνυμα όλο νόσημα έστειλε η Ελένη Μενεγάκη, στον πρώην συνεργάτη της Γιώργο Ασημινάκη, ο οποίος δεν έφυγε από την εκπομπή της με τις καλύτερες σχέσεις.

Ήταν στα μέσα του περασμένου Απρίλη, όταν ο floor manager, παραιτήθηκε αιφνιδιαστικά από την εκπομπή της μετά από 17 χρόνια συνεργασίας. Ο ίδιος, σε συνέντευξη που έδωσε λίγες μέρες αργότερα είχε πετάξει καρφιά.

Το μήνυμα όλο νόημα της Ελένης Μενεγάκη στον Γιώργο Ασημινάκη

«Του στέλνω την αγάπη μου και ξέρω επειδή κάποιος θα του έχει στείλει κάποιο μήνυμα αυτή τη στιγμή στο κινητό του κι επειδή είναι σκορπιουδάκι ξέρω ότι μέσα του ένα γαργάλημα το νιώθει. Καλέ μου φίλε Ασημινάκη να ξέρεις ότι σε αγαπώ πολύ και θα συνεχίζεις πραγματικά στο δικό μου μυαλό να κάνεις τα δικά σου ανεπανάληπτα χορευτικά με τους καλεσμένους, με τα σκηνικά, με τα πώς θα στήσουμε… Ήταν μέσα σε όλα», είπε η Ελένη Μενεγάκη.