Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Οι παπαράτσι την κυνηγούσαν και...» - Το σχόλιο για την Ελένη μετά την εκπομπή

Τι είπε για το πλάνο με τον Ματέο και τα παιδιά;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Οι παπαράτσι την κυνηγούσαν και...» - Το σχόλιο για την Ελένη μετά την εκπομπή

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε ένα σχόλιο και μια αποκάλυψη για την Ελένη Μενεγάκη σήμερα το πρωί, μετά την τελευταία εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη μέσα από τη συχνότητα του ALPHAtv. Τι είπε για τους παπαράτσι που την κυνηγούσαν όλα αυτά τα χρόνια;

Αφορμή του σχόλιου της, ήταν το πλάνο στην εκπομπή της, όπου για πρώτη φορά η ξανθιά παρουσιάστρια έδειξε στον αέρα τα πρόσωπα των τεσσάρων παιδιών της για πρώτη φορά, ενώ έδωσε και ένα τρυφερό φιλί στο στόμα στο σύζυγό της, Ματέο Παντζόπουλο. Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο εδώ.

Σήμερα στην εκπομπή, Happy Day, η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τους συνεργάτες της, σχολίασε το φινάλε την Ελένης Μενεγάκη και φυσικά αναφέρθηκε στα πλάνα αυτά.

Σταματίνα Τσιμτσιλή Ελένη Μενεγάκη

«Οι παπαράτσι την κυνηγούσαν για ένα πλάνο... και η ίδια στην τελευταία της εκπομπή επιλέγει να δείξει την οικογένειά της, το καταφύγιο, το λιμάνι της και θα γράψει τον νέο κύκλο της ζωής της λέει πολλά...» είπε μεταξύ άλλων η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Όσα είπε η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Οι κάμερες της εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή, Happy Day, το μεσημέρι της Τετάρτης περίμεναν έξω από τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA την Ελένη Μενεγάκη να κάνει τις πρώτες της δηλώσεις μετά την αποχώρησή της.

Η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης μετά από 30 χρόνια αποφάσισε να αποχωρήσει από την ελληνική τηλεόραση και σίγουρα η τελευταία της εκπομπή θα μείνει στην ιστορία.

Η Ελένη, λοιπόν, εμφανώς συγκινημένη και συναισθηματικά φορτισμένη μίλησε στην κάμερα του Happy Day:

"Πάντα με ενδιέφερε η στιγμή που θα φύγω πως θα με σκέφτεται ο κόσμος. Ευχαριστώ πολύ όλο τον κόσμο για τα μηνύματα αγάπης, συμπάθειας, σεβασμού. Εύχομαι σε όλους εκείνους που παραμένουν μέσα να ζήσουν έντονες στιγμές και να τους αγαπάνε. Αν ποτέ αυτό έχει μια συνέχεια δεν το έχω σκεφτεί. Και να ξανά έρθω δεν θα είμαι ίδια, γιατί εγώ δεν θα είμαι ίδια αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι κύκλοι δεν ξανά ανοίγουνε χωρίς να θυμίζουν κάτι.Όταν η ζωή πάψει να σε εκπλήσσει, αυτό σημαίνει θάνατος", αποκάλυψε.

Επίσης, στο παρακάτω βίντεο εκτός από τις δηλώσεις της Ελένης θα δείτε και συγκινητικά λόγια από τον Κουτσογιαννόπουλο που αποκάλυψε πως θα του λείψει πάρα πολύ αλλά και την Γιαλελή, την αρχισυντάκτρια της εκπομπής της.

Δείτε τα νούμερα που έκανε η Ελένη Μενεγάκη στην τελευταία της εκπομπή εδώ!