Κώστας Βουτσάς: Συγκίνησε ο μικρός Φοίβος στο πλευρό της Αλίκης Κατσαβού - «Τον θυμάμαι τον μπαμπά...»

Η πρώτη του δήλωση που τους «έλιωσε» όλους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κώστας Βουτσάς: Συγκίνησε ο μικρός Φοίβος στο πλευρό της Αλίκης Κατσαβού - «Τον θυμάμαι τον μπαμπά...»

Συγκίνηση προκάλεσε ο μικρός Φοίβος, ο γιος του Κώστα Βουτσά. Στάθηκε στο πλευρό της μητέρας του, Αλίκης Κατσαβού και έκανε την πρώτη του δήλωση για τον μπαμπά του, αποκαλύπτοντας ότι τον θυμάται.

Η Αλίκη Κατσαβού, μίλησε στον αέρα της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» και αναφέρθηκε στο πως είναι η ζωή της μετά το θάνατο του αγαπημένου ηθοποιού. Ενώ, για τον ίδιο μίλησε και ο γιος του.

«Τον θυμάμαι τον μπαμπά. Θυμάμαι που πήγαμε στην παράσταση του μπαμπά» είπε ο Φοίβος Βουτσάς.

Κώστας Βουτσάς γιος Φοίβος

«Κλαίω μόνο κρυφά. Δεν είμαι και μητέρα και πατέρας. Δε μπορώ να είμαι πατέρας. Στο σπίτι δεν έχω πειράξει τα πράγματα του Κώστα. Τα περισσότερα πράγματα θα μείνουν έτσι. Δε με απασχολεί να ξαναφτιάξω τη ζωή μου. Δε μπορώ καν να διανοηθώ πως θα ξαναβάλω έναν σύντροφο δίπλα μου. Ποιος θα συγκριθεί με τον Κώστα; Η δύναμή μου είναι ο Φοίβος και η δουλειά μου» είπε, μεταξύ άλλων, η Αλίκη Κατσαβού. Δείτε εδώ την ανάρτηση της που «λύγισε».

Αλίκη Κατσαβού: Έτσι αποκαλούσε ο μικρός Φοίβος τον Κώστα Βουτσά

H Αλίκη Κατσαβού αποκάλυψε πως αποκαλούσε ο μικρός Φοίβος τον Κώστα Βουτσά. H ηθοποιός έδινε συνέντευξη εκείνη την ώρα και ο μικρός της γιος την φώναξε με το μικρό της, γεγονός που ξάφνιασε την δημοσιογράφο.

Στην κάμερα του Πρωινού μίλησε η Αλίκη Κατσαβού και εξήγησε πως είναι η ζωή της με τον Φοίβο μετά τον θάνατο του Κώστα Βουτσά ενώ την ώρα της συνέντευξης ο 4χρονος γιος της, άφησε άφωνη την δημοσιογράφο όταν τη φώναξε “Αλίκη”.

Όταν η Αλίκη Κατσαβού ρωτήθηκε για αυτό, είπε πως ο Φοίβος τη φωνάζει με το όνομά της, όπως έκανε και με τον Κώστα Βουτσά.

«Αλίκη με λέει και Κώστα έλεγε τον μπαμπά. Αλλά ξέρει τις ιδιότητές μας. Αλλά είμαστε Αλίκη και Κώστας. Δε συνειδητοποιείς αμέσως την απώλεια. Στον Φοίβο μίλησα μια εβδομάδα μετά. Συμβουλεύτηκα ειδικούς. Είναι λίγο αμήχανο στην αρχή. Με συμβούλεψαν να το πω με απλά λόγια και ψυχραιμία, όπως έχει συμβεί. Τι σημαίνει το “πέθανε” με λίγα λόγια μεστά. Από τον Φοίβο αντλώ μεγάλη δύναμη.

Στο νοσοκομείο ο Κώστας είχε τραχειοστομία. Προσπαθούσε να μου αφιερώσει ένα τραγούδι. Δεν το κατάλαβα ποτέ.» είπε, μεταξύ άλλων, η Αλίκη Κατσαβού. Δείτε εδώ και ποια η νέα της αρχή.