Νίκος Μουτσινάς: Οι ατάκες για τον Ματέο και τον Άγγελο Λάτσιο - «Μας τρέλανε πάλι»

Όσα είπε για τη στιγμή που γύρισε η κάμερα και η Ελένη μας έδειξε on air την οικογένεια της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νίκος Μουτσινάς: Οι ατάκες για τον Ματέο και τον Άγγελο Λάτσιο - «Μας τρέλανε πάλι»

Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα ο Νίκος Μουτσινάς δεν γινόταν να μην μιλήσει για την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη. Οι ατάκες για τον Ματέο και τον Άγγελο Λάτσιο, πήγαιναν και αρχόντουσαν στο πλατό.

Με την οθόνη να δείχνει πίσω του την στιγμή που η Ελένη γυρνάει την κάμερα και δίνει ένα τρυφερό φιλί στο στόμα στον σύζυγό της, ενώ αγκαλιάζει τα τέσσερα παιδιά της, ο παρουσιαστής είπε:

«Θα γυρίσει παιδιά. Που είχα μείνει; Στα κλάματα. Πολύ το κλάμα χθες, πολύ το χαρτομάντιλο έφυγε και πολλές οι εκπλήξεις. Εκτός από όλη την ελληνική τηλεόραση, ποιος άλλος λες ήταν στο πλατό; Ο Μάκης και τα παιδιά της ρε.

Νίκος Μουτσινάς για Ματέο Άγγελο Λάτσιο και Ελένη

Ο Άγγελος παιδιά, με πέρασε σε ηλικία πιστεύω. Δες τα, θα τρελαθώ. Για πρώτη φορά live τα παιδιά. Άλλα κλάματα εκεί. Δείξε μου λίγο, που η Ελένη πλησιάζει, γυρίζει την κάμερα, πιάνει Μάκη και οπ, να το, το on air το φιλί. Μας τρέλανε πάλι τελευταία ημέρα η Ελένη. Φιλιά, πάθος, έρωτας . Φίλα τη Μάκη, φίλα τη και κράτα την». Αποκαλύψεις στον αέρα του ALPHA για το συμβόλαιο της Ελένης

Νίκος Μουτσινάς: Οι απίστευτες ατάκες στο Καλό Μεσημεράκι για την Ελένη - «Αγρυπνία στήθηκε στα σπίτια»

Απίστευτες ήταν οι ατάκες που πέταξε ο Νίκος Μουτσινάς για την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι». Μεταξύ άλλων, ο παρουσιαστής είπε πως τα περισσότερα ελληνικά σπίτια, στήθηκε αγρυπνία.

Σήμερα το μεσημέρι, η παρουσιάστρια αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό της κοινό μετά 30 χρόνια στην ελληνική τηλεόραση. Το κλίμα ήταν βαρύ και όλοι συγκινημένοι στο πλατό.

Στην τελευταία της εκπομπή λίγο πριν τους οριστικούς τίλους τέλους ο Νίκος Μουτσινάς ήταν ανάμεσα στα πρόσωπα που βρήκαν στον αέρα της Ελένης και με τα λόγια του συγκίνησε, καθώς θυμήθηκαν τα παλιά.

Λίγο μετά το οριστικό φινάλε της Ελένης Μενεγάκη, ο Νίκος Μουτσινάς, μέσα από το «Καλό μεσημεράκι» θέλησε να πει στην παρουσιάστρια το δικό του «αντίο».

«Μια μεγάλη στιγμή για την τηλεόραση. 1η Ιουλίου 2020, και η Ελένη Μενεγάκη φεύγει. Εχθές λέει δε μπορούσε να κοιμηθεί. Λογικό. Αγρυπνία στήθηκε στα περισσότερα ελληνικά σπίτια αλλά και στην ομογένεια. Σήμερα κλαίνε οι ουρανοί, σήμερα η Queen αποχωρεί, πολλή συγκίνηση, η βασίλισσα φεύγει, θέλει να ξεκουραστεί. Τι κουράστηκες μωρέ Ελένη και εσύ, ούτε καν 30 χρόνια. 29 , κάν’ τα 30.

Τελευταία εκπομπή. Τελευταίες στιγμές. Βγήκα και εγώ. Τα είπα με το κορίτσι μου, το κορίτσι μου το όμορφο. Σε συγκινεί, είναι πολύ ιδιαίτερο. Δες την. Κι αν κλαίει, κι αν γελάει, αν είσαι ωραίος άνθρωπος... Πάει να κάνει και λίγο τη ζωή της, χαλάλι σου κορίτσι μου. Να είσαι καλά. Τελειώνει η Ελένη, βασίλισσα forever» είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής. Δείτε εδώ τις πρώτες δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη μετά την εκπομπή.