Ελεονώρα Μελέτη: Αποχωρίστηκε τα κόκκινα μαλλιά - Η νέα αλλαγή που εντυπωσιάζει

Τι λέτε; Της πάει καλύτερα;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελεονώρα Μελέτη: Αποχωρίστηκε τα κόκκινα μαλλιά - Η νέα αλλαγή που εντυπωσιάζει

Τα κόκκινα μαλλιά της αποχωρίστηκε η Ελεονώρα Μελέτη και η νέα αλλαγή που είδαμε πως έκανε, εντυπωσιάζει. Η παρουσιάστρια δεν διστάζει να κάνει αλλαγές, τόσο στο μήκος όσο και στο χρώμα και όποια έχει κάνει μέχρι σήμερα της ταιριάζει.

Η Ελεονώρα Μελέτη, έχει κόψει τα μαλλιά της κοντά αλά γκαρσόν σε κόκκινη απόχρωση, μετά υιοθέτησε το ξανθό χρώμα, ενώ από τον περασμένο Οκτώβρη είχε δώσει στην κόμη της μια τζίντζερ απόχρωση, αφού όπως είχε εκμυστηρευτεί στα soial media η διάθεσή της ήταν στο κόκκινο.

Σήμερα, η παρουσιάστρια αποφάσισε να κάνει άλλη μία αλλαγή και να επιστρέψει στο αγαπημένο της ξανθό! Η σεζόν ολοκληρώνεται σιγά σιγά και ήρθε η ώρα για μια ανανέωση που θα αλλάξει τη διάθεση.

Την αποκάλυψη έκανε η Ελεονώρα Μελέτη στα stories της στο Instagram.

Δείτε ωστόσο εδώ και μια συγκλονιστική αποκάλυψη που έκανε, όταν εξομολογήθηκε τα απειλητικά μηνύματα που δέχεται για τα «Μεσάνυχτα».

Ελεονώρα Μελέτη μαλλιά

Ελεονώρα Μελέτη: Όταν έχει πανδημία και βάφεις ρίζα στα μαλλιά με κομμωτή - ρόμποκοπ

Πεθάναμε στο γέλιο με με την φωτογραφία που ανέβασε στα story της η Ελεονώρα Μελέτη που έβαψε ρίζα εν μέσω της πανδημίας και ο κομμωτής της ήταν σαν τον ρόμποκοπ.

Ειδικότερα μετά από δύο μήνες η Ελεονώρα Μελέτη βρήκε τη ευκαιρία να περιποιηθεί τον εαυτό της και συγκεκριμένα τα μαλλιά της. Ο γνωστός κομμωτής Πάνος Καλλίτσης την ανέλαβε λοιπόν, ωστόσο δεν μπορέσαμε να μην προσέξουμε τον "εξοπλισμό" που είχε.

"Επιστροφή στη… ρίζα… με σεβασμό στον πελάτη και με απόλυτη τήρηση των μέτρων ο Πάνος Καλλίτσης άνοιξε και πάλι" έγραψε μεταξύ άλλων στο ποστ που έκανε στο Instagram, με τον κομμωτή να φορά φυσικά γάντια αλλά και μια μεγάλη μάσκα, ΄πως φορούν οι οδοντίατροι. Φυσικά πλέον οι μάσκες είναι υποχρεωτικές καθώς έχουμε σταδιακά άρση των μέτρων και είναι πλέον απαραίτητη για την προστασία την δική μας , αλλά και τον γύρω μας.

Ελεονώρα Μελέτη με κομμωτή Πάνο Καλλίτση

Δείτε ωστόσο και μια τρυφερή ανάρτηση που έκανε η Ελεονώρα Μελέτη. Είδαμε το δωμάτιο της κορούλας της.