Ελένη Μενεγάκη: Η άγνωστη φωτογραφία που κυκλοφόρησε - Είναι αγνώριστη στο πρόσωπο

Μείναμε με το στόμα ανοιχτό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: Η άγνωστη φωτογραφία που κυκλοφόρησε - Είναι αγνώριστη στο πρόσωπο

Στο Instagram κυκλοφόρησε μια άγνωστη φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη, μια ημέρα μετά την τελευταία της εκπομπή και την αποχώρηση της από την τηλεόραση. Στο πρόσωπο η παρουσιάστρια είναι αγνώριστη.

Μετά το τέλος της εκπομπής της, κόσμος από το χώρο της ελληνικής showbiz, έσπευσε να την αποχαιρετήσει και δημόσια με διάφορες αναρτήσεις στα social media.

Ανάμεσα τους και ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο οποίος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της από τα παλιά, συγκεκριμένα, από το 1996.

Τότε η λαμπερή Ελένη Μενεγάκη είχε καστανά μαλλιά και αφέλειες τα οποία, μάλιστα, τα έχει επιμεληθεί ο ίδιος ο κομμωτής.

Ελένη Μενεγάκη πως ήταν παλιά

Να πούμε πως από νωρίς σήμερα, Τετάρτη 1η Ιουλίου, συνεργάτες και φίλοι της Ελένης Μενεγάκη την αποχαιρετούν και μέσα από τα social media με διάφορες αναρτήσεις. Ανάμεσα τους, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ελένη Γελαλή, αλλά όπως και η Μαντώ Γαστεράτου, μιλούν με τα πιο όμορφα λόγια.

Ελένη Μενεγάκη: Έτσι όπως δεν την έχουμε ξαναδεί - Η άγνωστη φωτογραφία από το παρελθόν

Μια σπάνια φωτογραφία από το παρελθόν είδε το φως της δημοσιότητας με την Ελένη Μενεγάκη να ποζάρει έτσι όπως δεν την έχουμε ξαναδεί.

Η πόζα όλο νάζι της παρουσιάστριας!

Η Ελένη Μενεγάκη πόζαρε σαν σύγχρονη Barbie, μέσα σε ένα κουκλόσπιτο και θα λέγαμε πως μοιάζει πολύ στην αγαπημένη κούκλα των κοριτιών.

Την φωτογραφία δημοσίευσε το “Vintage Greece” στο Instagram και όπως ήταν επόμενα τα likes έπεσαν βροχή.

undefined

Μια αποκάλυψη για το χωρισμό της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, έγινε λίγες ώρες πριν αποχωρήσει οριστικά από το κανάλι του ALPHA και γενικά από το χώρο της τηλεόρασης. Συγκεκριμένα, λίγο πριν βρεθεί ο Γρηγόρης Γκουντάρας στο πλατό της παρουσιάστρια για να την αποχαιρετήσει και να θυμηθούν τα παλιά, αποκάλυψε μερικά πράγματα για την προσωπική της ζωή.