Γιώργος Λασκαρίδης: Ο πρώην παίκτης του MasterChef αποκαλύπτει για τη σύντροφό του - «Εκείνη έκανε το...»

Το έκανε γνωστό για πρώτη φορά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Λασκαρίδης: Ο πρώην παίκτης του MasterChef αποκαλύπτει για τη σύντροφό του - «Εκείνη έκανε το...»

Ο πρώην παίκτης του MasterChef, Γιώργος Λασκαρίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στην φωλιά των Κου Κου» και έκανε αποκαλύψεις για τη σύντροφό του και μέλλουσα σύζυγό του.

Ο μάγειρας, μίλησε για όλα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη γνωριμία τους, αλλά και στο ποιος έκανε το πρώτο βήμα για να είναι μαζί.

«Η Λότους είχε γνωρίσει στο Βερολίνο έναν φίλο μου που είχα να δω 6 χρόνια. Όταν την είδα είπα ότι για να την έχω πρέπει να ξαναγεννηθώ 2 φορές. Εκείνη έκανε το πρώτο βήμα και με φίλησε.

Γιώργος Λασκαρίδης σύντροφος

Αυτό που μου αρέσει στη Λότους και την οικογένειά της είναι ότι κάνουν πολλά πράγματα μαζί και νιώθεις πολλή αγάπη. Σίγουρα μου είχε λείψει μια οικογένεια με τον μπαμπά και τη μαμά, αλλά ήταν μάθημα ζωής», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λασκαρίδης.

Να σημειώσουμε πως πριν από λίγες ημέρες, ο Γιώργος Λασκαρίδης ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τις... κομμώτριες. Δείτε το γιατί.

Ο Γιώργος Λασκαρίδης έκανε αποκαλύψεις και για το γάμο του με τη σύντροφό του

Ευχάριστα νέα για τον πρώην και έναν από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του MasterChef! Εκείνος και η αγαπημένη του αποφάσισαν να παντρευτούν στην Κρήτη!

Καλεσμένος στην εκπομπή Dot το Σαββατοκύριακο μίλησε χωρίς ενδοιασμούς για την προσωπική του ζωή αναφέροντας: «Ναι παντρεύομαι. Του χρόνου το καλοκαίρι. Η πρόταση γάμου έγινε 3 Μαΐου στα γενέθλιά της, οπότε ακόμη υπήρχαν οι περιορισμοί για τον κορωνοϊό, δεν γνωρίζαμε τι και πώς. Για να προετοιμάσεις έναν όμορφο γάμο, έτσι όπως θέλω εγώ να γίνει, χρειάζεται λίγο χρόνο. Στην Κρήτη θα γίνει ο γάμος. Σκεφτόμαστε να είναι παραδοσιακός.

Η Λότους είναι μια υπέροχη κοπέλα με πολύ δεμένη οικογένεια. Θέλουν όλοι να έρθουν στην Ελλάδα για τον γάμο, οπότε θέλουν και λίγη παράδοση μέσα σε αυτό. Θέλουμε έτσι να έχει και λίγο το ονειρικό κομμάτι, να είμαστε δίπλα στην παραλία. Θα δούμε». Ωστόσο, κοντά στον γάμο βρίσκονται η Μπέη και ο Μπέλλος! Δείτε εδώ όσα αποκάλυψαν

Ο λόγος για τον Γιώργο Λασκαρίδη!