"Αναστέναξε" η παραλία με το σώμα του Βασίλη Σπανούλη - Πήγε μαζί με την Χοψονίδου και τα παιδιά για μπάνιο και όλοι κοιτούσαν αυτόν

Αποκλειστικά στιγμιότυπα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Για μπάνιο πήγε πριν από λίγες ημέρες ο Βασίλης Σπανούλης με την Ολυμπία Χοψονίδου και τα παιδιά τους και... μια ολόκληρη παραλία "αναστέναξε" στο πέρασμα του μπασκετμπολίστα. Ο Βασίλης διατηρεί ένα υπέροχο και καλογυμνασμένο σώμα και δεν ήταν δυνατόν να μην τον κοιτάνε όλοι...

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr βρέθηκε εκεί και απαθανάτισε το ζευγάρι στις χαλαρές του στιγμές. Ήταν κοινωνικοί, έπαιζαν με τα παιδιά και συζητούσαν. Έμεινα μέχρι αργά το απόγευμα και μετά πήγαν σε γνωστό μαγαζί της περιοχής του Καβουρίου να δειπνήσουν.

Οι φωτογραφίες του Βασίλη Σπανούλη και της Ολυμπίας Χοψονίδου από την παραλία

Ολυμπία Χοψονίδου - Βασίλης Σπανούλης: Σαν σήμερα έγινε ο γάμος τους - Η απίστευτη φωτογραφία

Βασίλης Σπανούλης

Βασίλης Σπανούλης Χοψονίδου Ολυμπία παραλία

Οι γιοι του Βασίλη Σπανούλη είναι πιστά αντίγραφά του - Ντυμένοι παρόμοια βγήκαν για ψώνια χωρίς την Ολυμπία Χοψονίδου

Οι γιου του Βασίλη Σπανούλη και της Ολυμπίας Χοψονίδου εκτός από το ότι έχουν μεγαλώσει και... ψηλώσει αρκετά μοιάζουν και πιστά αντίγραφα του μπαμπά τους αφού ντύνονται σχεδόν παρόμοια!

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε την... μισή οικογένεια και συγκεκριμένα τους άντρες της οικογένειας αυτής σε μια βόλτα τους στην Γλυφάδα το μεσημέρι της Τετάρτης 10/6! Οι τέσσερίς τους πήγαν στα Public και έκαναν τις αγορές τους ενώ όλοι τους κοίταζαν γιατί πραγματικά η ομοιότητα μεταξύ τους δεν έχει προηγούμενο.

Όλοι ανεξαιρέτως φορούσαν βερμούδες, αθλητικά με ψηλές κάλτσες κι ένα απλό t-shirt. Είναι, επίσης, ολοφάνερο στις παρακάτω αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr πως τα μικρά κοντεύουν να τον φτάσουν σε ύψος.

Αυτές είναι οι φωτογραφίες του Βασίλη Σπανούλη με τους γιους του

Βασίλης Σπανούλης δείτε το πρόσωπο των παιδιών του

Βασίλης Σπανούλης παιδιά

Βασίλης Σπανούλης βόλτα με τα παιδιά του