Τίτλοι τέλους για την Κατερίνα Καινούργιου στο OPEN - Τα τρυφερά λόγια της παρουσιάστριας

Ανανέωσε το ραντεβού της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τίτλοι τέλους για την Κατερίνα Καινούργιου στο OPEN - Τα τρυφερά λόγια της παρουσιάστριας

Τίτλοι τέλους έπεσαν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν και ανανέωσε το ραντεβού της για τη νέα χρονιά. Τα λόγια για τους συνεργάτες της στον αέρα του OPEN ήταν πολύ τρυφερά.

Η παρουσιάστρια ολοκλήρωσε μια επιτυχημένη χρονιά και ανακοίνωσε πως θα επιστρέψει και του χρόνου μέσα από τη συχνότητα του σταθμού. Ευχαρίστησε μάλιστα, όσους την στήριξαν.

«Να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου», είπε και αποχαιρέτησε τους συνεργάτες της έναν προς έναν στον αέρα της εκπομπής.

Κατερίνα Καινούργιου OPEN

«Σας αγαπώ, εύχομαι να είμαστε μαζί και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.Σας ευχαριστώ πολύ όλους και τα παιδιά πίσω από της κάμερες, τη δημοσιογραφική ομάδα και ένα ευχαριστώ στον αρχισυντάκτη μου, στην παραγωγή, στον σκηνοθέτη αλλά και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε έναν άνθρωπο, που όλα αυτά τα χρόνια με βοήθησε να εξελιχθώ, να δουλεύω με σεβασμό και τιμιότητα και αυτός δεν είναι άλλος από τον Θέμη Μάλλη αλλά το μεγαλύτερο ευχαριστώ θα το πως στους τηλεθεατές», είπε συγκινημένη.

«Εύχομαι να έχετε ένα καλό καλοκαίρι με υγεία. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για αρχές Σεπτέμβρη», είπε και έπεσαν οι τίτλοι τέλους.

Να σημειώσουμε πως η Κατερίνα Καινούργιου, με το Ευτυχείτε, έκανε απίστευτα νούμερα στην πρωινή ζώνη. Δείτε τα εδώ.

Η απίστευτη ατάκα για τον Φίλιππο Τσαγκρίδη λίγο πριν τους τίτλους τέλους στην εκπομπή της

Μια απίστευτη ατάκα για το σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη πέταξε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της και τους έκανε όλους να «λιώσουν» στα γέλια.

Αφορμή στάθηκαν οι δυο τεράστιες ανθοδέσμες που δέχτηκε στο πλατό η παρουσιάστρια από συνεργάτες της πίσω από τις κάμερες, με τις οποίες έχουν πολύ καλές σχέσεις.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου έλαβε δύο εντυπωσιακές ανθοδέσμες από την διευθύντρια προγράμματος του καναλιού και την γενική διευθύντρια του σταθμού λόγω της τελευταίας της εκπομπής.

Κατερίνα Καινούργιου τελευταία εκπομπή

Αρχικά, υπέθεσε ότι μπορεί να είναι από τον σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη, ωστόσο όταν διάβασε τις κάρτες κατάλαβε ότι δεν ήταν από εκείνον, έτσι είπε στον αέρα με χιούμορ:

«Ο Φίλιππος να βλέπει ότι οι γυναίκες μου στέλνουν μεγαλύτερες ανθοδέσμες. Έχω ακόμα 1,30 ώρα για να στείλεις την ανθοδέσμη κτήνος. Προλαβαίνεις». Δείτε ωστόσο εδώ ένα ρομαντικό ραντεβού που απόλαυσα οι δυο τους.