Κρούσμα κορωνοϊού στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη - Η αποκάλυψη του

Τι λένε οι πληροφορίες;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κρούσμα κορωνοϊού στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη - Η αποκάλυψη του

Ο Γιώργος Παπαδάκης, στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, αποκάλυψε για πρώτη φορά πως υπήρξε κρούσματα κορωνοϊού στην εκπομπή.

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην περίεργη κατάσταση που βίωσε η κοινωνία λόγω της πανδημίας του Covid-19 και στη συνέχεια έκανε την αποκάλυψη για την εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα.

«Είχαμε κρούσμα και στην εκπομπή μας. Πέρα από το ότι είχαμε γενικά εδώ στον χώρο, είχαμε και στην εκπομπή μας» τόνισε. Αυτά σημειώθηκαν πριν τους τίτλους τέλους της εκπομπής. Δείτε βίντεο με τα λόγια της παρουσιάστριας εδώ.

Ενώ, όσον αφορά την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, φεύγει ακόμη ένα μέλος της. Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος στον αέρα του Καλημέρα Ελλάδα και μίλησε με πολύ όμορφα λόγια. Δείτε εδώ ποιος φεύγει οριστικά.

Ο Γιώργος Παπαδάκης μετά την αποκάλυψη για τον κορωνοϊόυ στην εκπομπή του μίλησε για την Ελένη

Ο Γιώργος Παπαδάκης μίλησε και για την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από την τηλεόραση, σε μια αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε». Ο παρουσιαστής, αποκάλυψε, πως απέφυγε να επικοινωνήσει μαζί της, μετά την τελευταία της εκπομπή.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής μίλησε στην δημοσιογράφο Έλενα Πολυκάρπου και τις δηλώσεις τους πρόβαλλαν σήμερα το πρωί στην εκπομπή.

Γιώργος Παπαδάκης για Ελένη Μενεγάκη

«Απέφυγα να επικοινωνήσω μαζί της. Ξέρει πόσο την αγαπάω, πόσο την εκτιμώ. Είναι φίλη μου. Της εύχομαι όποια επιλογή κι αν κάνει στην ζωή της, να είναι ευτυχισμένη» δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Παπαδάκης.

Στη συνέχεια της έκανε μια δημόσια πρόταση λέγοντας χιουμοριστικά: «Ελενάκι μου κάνουμε μία εκπομπή μαζί; Να φύγω κι εγώ να κάνουμε μία εκπομπή μαζί;». Δείτε εδώ και την ανάρτηση του Πέτρου Κωστόπουλο για την Ελένη Μενεγάκη.