Γιώργος Λιάγκας: Η ζωή του μετά το χωρισμό από τη Φαίη Σκορδά - «Δεν είμαι τέσσερα χρόνια μόνος»

Η αποκάλυψη στην τελευταία του εκπομπή στον ΣΚΑΙ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας: Η ζωή του μετά το χωρισμό από τη Φαίη Σκορδά - «Δεν είμαι τέσσερα χρόνια μόνος»

Μια απίστευτη αποκάλυψη για πρώτη φορά στον αέρα της εκπομπής του έκανε ο Γιώργος Λιάγκας. Ο παρουσιαστής μίλησε για την προσωπική του ζωή μετά το χωρισμό του από την Φαίη Σκορδά. Όπως έκανε γνωστό, τέσσερα χρόνια από τότε που πήραν διαζύγιο, δεν ήταν μόνος του.

Αφορμή στάθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε στην τελευταία του εκπομπή, ο Ερρίκος Πετιλόν και αναφέρθηκε στις σχέσεις του με τις γυναίκες που είχε όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας του.

Συγκεκριμένα, μετά την προβολή της συνέντευξης, ο Γιώργος Λιάγκας πήρε το λόγος και είπε:

«Θεωρώ πως ο μάγκας ο άντρας-και αυτός (Ερρίκος Πετιλόν) έχει υπάρξει μάγκας άντρας και είναι- δε βγαίνει ποτέ να κοκορευτεί για τις κατακτήσεις του. Ο άντρας που βγαίνει και κοκορεύεται για τις κατακτήσεις του είναι μακάκας για μένα. Δε λες ποτέ. Δεν εκθέτεις καμία γυναίκα που έχει περάσει από τη ζωή σου και δε βγαίνεις να πεις αριθμό. Γίνεσαι γελοίος. Ο άντρας ο παντελονάτος δε λέει.

Γιώργος Λιάγκας Φαίη Σκορδά χωρισμός σχέση

Τέσσερα χρόνια έχω χωρίσει. Προφανώς δεν είμαι τέσσερα χρόνια μόνος μου. Δε θεωρώ πως πρέπει ο άντρας να βγαίνει και να εκθέτει την προσωπική του ζωή. Είναι λάθος. Έβγαινα με μια φίλη μου να φάω και έγραφαν… Που δεν ίσχυαν. Γιατί αυτά που ίσχυαν τα έκρυβα».

Από την άλλη τι ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιάγκας για τα επαγγελματικά του βήματα από τη νέα τηλεοπτική σεζόν; Δείτε εδώ.

Αυτή είναι η συνέντευξη του Ερρίκου Πετιλόν που στάθηκε αφορμή για να κάνει αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή μετά την Φαίη Σκορδά ο Γιώργος Λιάγκας

Στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» παραχώρησε συνέντευξη ο Ερρίκος Πετιλόν και μεταξύ άλλων, μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στο παρελθόν και συγκλόνισε.

«Η Θεσσαλονίκη είναι το μέρος που κάνω την επαναφορά μου στη ζωή. Το βιβλίο μου έχει κοινωνικό μήνυμα και λέει...διαλέγουμε τη ζωή. Αυτό που με κούρασε τα τελευταία χρόνια είναι η διπολική πλευρά που έχω. Σταματούσα τα φάρμακα της θεραπείας μόνο μου και τότε άρχιζε η κάτω βόλτα. Ζούσα με τις συνέπειες που είχε η μοναξιά, έψαχνα να βρω 5-10 ευρώ. Όταν... βούλιαξα στην περιπέτεια αυτή τελείωσαν οι καλές στιγμές.

Ερρίκος Πετιλλόν υγεία

Αυτό που θυμάμαι είναι η λύπη, η κατάθλιψη, η ντροπή και η απομόνωση. Το κλικ που μου άλλαξε τη ζωή ήταν ότι δεν ήθελα να πεθάνω γιατί προς τα εκεί πήγαινα. Είχα δόξα τω Θεώ πολλές γυναίκες, δεν έχω παράπονο», είπε ο Ερρίκος Πετιλόν.