Ματίνα Νικολάου: Αλά Ελένη γύρισε την κάμερα στο «Καλό Μεσημεράκι» και φίλησε το σύντροφό της

Και όπως το έκανε! Απίστευτη στιγμή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ματίνα Νικολάου: Αλά Ελένη γύρισε την κάμερα στο «Καλό Μεσημεράκι» και φίλησε το σύντροφό της

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε όταν η Ματίνα Νικολάου την ώρα της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι», αλά Ελένη Μενεγάκη βγήκε από το πλατό και φίλησε το σύντροφό της γυρνώντας την κάμερα προς το μέρος τους.

Η ηθοποιός θέλησε να κάνει χιούμορ, αφήνοντας του όλους άφωνους στην εκπομπή, με τους συνεργάτες της αλλά και όλους όσους βρισκόντουσαν πίσω από τις κάμερες να έχουν μείνει άφωνοι.

Συγκεκριμένα, όταν οι Alcatrash τραγούδαγαν το νέο τραγούδι της Νατάσας Θεοδωρίδου «Παραδόθηκα σε σένα» κατευθύνθηκε προς την πλευρά του συντρόφου της, Βασίλη Πορφυράκη, γύρισε την κάμερα - όπως είχε κάνει η Ελένη Μενεγάκη στο μεγάλο της φινάλε - και τον φίλησε.

Δείτε εδώ τι άλλο απίστευτο σημειώθηκε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά. Ποιες καλλονές εισέβαλαν στην τελευταία του εκπομπή και έμεινε με το στόμα ανοιχτό;

Ματίνα Νικολάου: Δημοσίευσε την πιο τρυφερή φωτογραφία - Ξαπλωμένη αγκαλιά με τον σύντροφο της

Η Ματίνα Νικολάου δημοσίευσε την πιο τρυφερή φωτογραφία στο Instagram της, που είναι ξαπλωμένη στην αγκαλιά του συντρόφου της. Η ίδια είναι full in love και δεν διστάζει να το κρύψει και στα social media της.

Η Ματίνα Νικολάου ανέβασε μια νέα φωτογραφία με τον σύντροφό της Βασίλη Πορφυράκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η γνωστή ηθοποιός είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει. Μάλιστα, η Ματίνα και ο Βασίλης είναι μαζί εδώ και αρκετό καιρό και περνούν μαζί όμορφες και δημιουργικές στιγμές.

Η Ματίνα Νικολάου μπορεί να έχει φορτωμένο επαγγελματικό πρόγραμμα, ωστόσο πάντα βρίσκει χρόνο για τα αγαπημένα της πρόσωπα τα οποία είναι η απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή της.

«Η καλύτερη παρέα... my love», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ματίνα Νικολάου.

Δείτε την φωτογραφία:

Το γιο της Ματίνας Νικολάου ωστόσο τον έχετε δει; Είναι κούκλος και η ίδια τον λατρεύει. Δείτε την ανάρτηση της που είναι άκρως τρυφερή.