Συγκινημένος ο Νίκος Μουτσινάς στην τελευταία του εκπομπή στον ΣΚΑΙ - Η ανακοίνωση για το μέλλον του

Χαμός στο πλατό με τους δεκάδες ξαφνικούς καλεσμένους του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Συγκινημένος ο Νίκος Μουτσινάς στην τελευταία του εκπομπή στον ΣΚΑΙ - Η ανακοίνωση για το μέλλον του

Συγκινημένος ήταν ο Νίκος Μουτσινάς σήμερα στην τελευταία του εκπομπή για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ. Ο παρουσιαστής, σήμερα με διάρκεια εκπομπής μεγαλύτερη από τη συνηθισμένη, καθώς «έκλεισε» λίγο μετά τις 18:00, έκανε χαμό.

Από το πλατό του πέρασαν αγαπημένα πρόσωπα της ελληνικής showbiz, όπως η Κατερίνα Ζαρίφη με τον Παύλου Σταματόπουλο, η Ελένη Χατζίδου με το σύζυγό της, κ.α. Ενώ, είδαμε για πρώτη φορά στην εκπομπή του παρουσιάστριας από μικρότερα κανάλια, τις οποίες είχε σχολιάσει στιλιστικά πολλές φορές.

Όταν ωστόσο, ήρθε το κλείσιμο της εκπομπής, ο παρουσιαστής ήταν συγκινημένος από τις όμορφες στιγμές που έζησε στην τελευταία του εκπομπή. Βέβαια, έκανε και μια ευχάριστη ανακοίνωση.

Η συγκίνηση του Νίκου Μουτσινά στην εκπομπή του στον ΣΚΑΙ και η ανακοίνωση για το μέλλον του

«Ευχαριστώ πολύ για την αγάπη σας. Να έχετε ένα υπέροχο, ήρεμο καλοκαίρι, να πάρετε δυνάμεις, να κάνετε ό,τι σας κατεβαίνει στο κεφάλι, να αγαπάτε τον εαυτό σας. Κι εμείς... Τα λέμε Στέλιο τον Σεπτέμβρη; Ανακοινώνω; Μεγάλη σιγουριά! Άμα ξέρεις κάτι παραπάνω... Εμείς ραντεβού εδώ το Σεπτέμβρη! Πολλά φιλιά, θα μου λείψετε, γεια σας!», είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Μουτσινάς.

Ιωάννα Τούνη - Δήμητρα Αλεξανδράκη: Εισέβαλαν στο «Καλό μεσημεράκι» και έκαναν χαμό με τον Νίκο Μουτσινά στον ΣΚΑΙ

Στο «Καλό Μεσημεράκι» εισέβαλαν η Ιωάννα Τούνη και η Δήμητρα Αλεξανδράκη και έκαναν χαμό. Μάλιστα, ο Νίκος Μουτσινάς, έμεινε άφωνος, καθώς δεν περίμενε μια τέτοια έκπληξη στην τελευταία του εκπομπή για φέτος.

Ο παρουσιαστής την ώρα που σχολίασε τις διακοπές της Ιωάννας Τούνη και ξεκίνησε για να της αφιερώσει ένα.. τραγούδι, από πίσω πετάχτηκαν οι δυο φίλες όλο χαμόγελο και άκρως εντυπωσιακές.

Μάλιστα, να πούμε πως η Δήμητρα Αλεξανδράκη εμφανίστηκε με νέο hair look, χωρίς ωστόσο να μας αποκαλύψεις αν είναι μόνιμο ή πρόκειται για περούκα.

Φορώντας και οι δυο μαύρα φορέματα από την bubblegun χόρεψαν και τραγούδησαν παρέα με τον Νίκο Μουτσινά. Δείτε εδώ και ποια πρώην παίκτρια του GNTM εμφανίστηκε στο πλατό.

Το μήνυμα της Ιωάννας Μαλέσκου στον Νίκο Μουτσινά

Η παρουσιάστρια από την Κρήτη δεν μπόρεσε να βρεθεί στην τελευταία εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, αλλά του έστειλε ένα βίντεο με το δικό της μήνυμα.

Η Ιωάννα Μαλέσκου έβαλε το εντυπωσιακό ολόσωμο μαγιό της και από την πισίνα κοίταξε την κάμερα και είπε: «Πολλές μέρες το σκεφτόμουν, ήθελα να είμαι εκεί μαζί σου ή να σε έχω εδώ, αλλά μετά θυμήθηκα τη Βάνια. Στους δύο ο τρίτους δεν χωρεί. Πάντως εδώ στην Κρήτη κάνει καύσωνα. Εσείς εκεί συνηθίσατε με τα κρύα αστεία; Καλό καλοκαιράκι Νικόλα.»

Έτσι εισέβαλαν στο πλατό της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι Ιωάννα Τούνη και Δήμητρα Αλεξανδράκη

Η έκπληξη της Κιάρα Μαρκέζη στον Νίκο Μουτσινά

Στην τελευταία εκπομπή εμφανίστηκε και η πρώην παίκτρια του My style rocks, Κιάρα Μαρκέζη, όταν ο Νίκος Μουτσινάς εξέφραζε το ερώτημα: "Τελικά η Κιάρα είχε στυλίστα;".

Οι δυο τους συζήτησαν με... γέλια και στη συνέχεια αποχώρησε από το πλατό.

Στο πλατό ο Νίκος Μουτσινάς τα «έσπασε» και με την Λένα Ζευγαρά

Από την τελευταία εκπομπή του Νίκου μουτσινά δεν θα μπορούσε να λείπει ένα πρόσωπο… η Λένα Ζευγαρά.

«Αμάρτησε μαζί μου κι έλα…» χόρεψαν την σεζόν που πέρασε αμέτρητες φορές ο Νίκος Μουτσινάς και η Ματίνα Νικολάου και δεν γινόταν να μην τον αποχαιρετήσει η τραγουδίστρια.