Σοκάρει ο Στέλιος Κουδουνάρης - Άγνωστη γυναίκα στο δρόμο του έφερε την τσάντα στο κεφάλι

Όσα αποκάλυψε ο ίδιος για το περιστατικό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σοκάρει ο Στέλιος Κουδουνάρης - Άγνωστη γυναίκα στο δρόμο του έφερε την τσάντα στο κεφάλι

Ο Στέλιος Κουδουνάρης σόκαρε με την αποκάλυψη που έκανε, πως άγνωστη γυναίκα την ώρα που περπατούσε στο δρόμο προς το ατελιέ του, του έφερε στο ξαφνικό την τσάντα της στο κεφάλι και του φώναζε στη μέση του δρόμου.

Το γεγονός έκανε γνωστό ο ίδιος όταν βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Φλερτ» με παρουσιάστρια την Νάντια Κοντογεώργη.

«Η τηλεόραση με έκανε πιο κοινωνικό, με έβγαλε από το κουτί μου», σημείωσε αρχικά ο Στέλιος Κουδουνάρης και συνέχισε με την αποκάλυψη του:

«Δεν είχα καταλάβει τι συνέβαινε, ότι δηλαδή μας έβλεπε ο κόσμος κτλ. Οπότε περπατούσα όπως κάθε μέρα στο δρόμο για να πάω στο ατελιέ και με αρπάζει μια μεγάλη κυρία από το μπράτσο και άρχισε να μου λέει: "Δεν ντρέπεσαι που βάζεις τέτοιους βαθμούς στα κορίτσια, είναι σαν εγγονές μου και ποιος είσαι εσύ που θα τους πεις... Και ήρθαν τα κορίτσια για να τους πεις μια καλή κουβέντα..." και μετά μου έφερε την τσάντα στο κεφάλι.
Στην αρχή ήμουν τρομοκρατημένος, δεν μου άρεσε καθόλου σαν γεγονός αλλά μετά άρχισα να καταλαβαίνω και είναι πάρα πολύ λογικό. Όταν είσαι κάθε μέρα στην τηλεόραση, ο κόσμος έχει μια οικειότητα».

Ωστόσο ένα απίστευτο σκηνικό σημειώθηκε στο Ευτυχείτε, με τον Στέλιο Κουδουνάρη που τα "έχωσε" στον Γρηγόρη Γκουντάρα. Ο ίδιος βρέθηκε εκεί για να αναφερθεί στο My Style Rocks, ωστόσο θυμήθηκε κάτι που είπε ο δημοσιογράφος και τον ενόχλησε.

Τι είχε πει πριν λίγους μήνες για το συγκεκριμένο περιστατικό ο Στέλιος Κουδουνάρης;

Ο Στέλιος Κουδουνάρης σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Θέμη Γεωργαντά, δε δίστασε και μίλησε ανοικτά για το πιο "τρελό" περιστατικό που του έχει συμβεί με μία επίθεση που δέχθηκε στο δρόμο! «Έφαγα τσαντιά στο κεφάλι» παραδέχθηκε!

Ο αγαπημένος σχεδιαστής είναι η πιο κλασική φιγούρα του παιχνιδιού μόδας του ΣΚΑΪ και δεν είναι λίγοι αυτοί που σχολιάζουν τους άσους που δίνει σχεδόν σε όλες τις παίκτριες.

Στο μεταξύ στο χθεσινό επεισόδιο του My Style Rocks, o Στέλιος Κουδουνάρης ήρθε σε ανοικτή αντιπαράθεση με την Κιάρα Μαρκέζη!

Έτσι μιλώντας στον Θέμη Γεωργαντά παραδέχθηκε πως στην πρώτη σεζόν του My Style Rocks, μία κυρία τον είχε πλησιάσει στο δρόμο και άρχισε να τον χτυπάει με την τσάντα της ρωτώντας τον γιατί βάζει τόσο χαμηλούς βαθμούς!

Παράλληλα αποκάλυψε πως το αρχικό πλάνο ήταν να μην τον δούμε φέτος στο My Style Rocks.

Ενώ δε δίστασε να μιλήσει και για την πιο τρελή απαίτηση που είχε μία πελάτισσά του!