Παύλος Σταματόπουλος: "Όταν έκλεισαν οι κάμερες της Ελένης υπήρχε ένα...»

Η αποκάλυψη για όσα δεν έδειξαν οι κάμερες στην τελευταία εκπομπή της Μενεγάκη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παύλος Σταματόπουλος:

Σήμερα, στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα», ο Παύλος Σταματόπουλος έκανε αποκαλύψεις για το φινάλε της Ελένης Μενεγάκη από τον ALPHA. Μάλιστα, μετά από ερώτηση της Σίσσυς Χρηστίδου, ανέφερε τι συνέβη όταν οι κάμερες και τα φώτα έσβησαν.

Πάνελ και παρουσιάστρια δεν γινόταν να μην σχολιάσουν ένα από τα πολυσυζητημένα γεγονότα της ημέρας, αυτό της αποχώρησης της Ελένης Μενεγάκη από το χώρο της τηλεόρασης. Καθώς, η ίδια πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Ο Παύλος Σταματόπουλος ήταν ένα από τα πρόσωπα που βρέθηκε στην τελευταία της εκπομπή για να την αποχαιρετήσει, μιας και είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν.

Παύλος Σταματόπουλος Ελένη Μενεγάκη τελευταία εκπομπή

Μετά την προβολή ενός βίντεο, αλλά και ερώτηση της Σίσσυς Χρηστίδου, ο δημοσιογράφος, αποκάλυψε πως με το που έσβησαν τα φώτα και έπεσαν οι τίτλοι τέλους στην «Ελένης», υπήρξε ένα κενό παύσης και δεν μιλούσε κανείς. Όλοι ήταν πολύ συγκινημένοι.

Μπορεί ο Παύλος Σταματόπουλος να πήγε να την αποχαιρετήσει, ωστόσο ποιοι δεν πάτησαν το πόδι τους στην εκπομπή δείτε εδώ.

Αυτά συνέβησαν πριν κλείσουν οι κάμερες της Ελένης με καλεσμένο τον Παύλο Σταματόπουλο

Με βουρκωμένα μάτια η Ελένη Μενεγάκη έκλεισε την τελευταία της εκπομπή μέσα από τη συχνότητα του ALPHA. Η παρουσιάστρια έχοντας στο πλευρό της όλους τους συνεργάτες της, παλιούς και καινούριους, αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές της συγκινημένη, έπειτα από 30 χρόνια.

Με τα μάτια της κατακόκκινα από το κλάμα, αφού έζησε πολύ δύσκολες στιγμές στο πλατό, καθώς έπρεπε να αποχαιρετήσει σε σημαντικά πρόσωπα, έστειλε ένα μήνυμα σε όσους της έδειξαν την αγάπη τους όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στο χώρο.

Να σημειώσουμε πως σήμερα, τελευταία μέρα η Ελένη μπροστά στις κάμερες έδωσε τρυφερό φιλί στον Μάκη, ενώ έδειξε τα πρόσωπα των παιδιών της.

Οι λυγμοί έπνιγαν την φωνή της Ελένης Μενεγάκη - Ο δακρύβρεχτος λόγος της

Η Ελένη Μενεγάκη στην σημερινή εκπομπή της είναι συναισθηματικά φορτισμένη. Με δάκρυα στα μάτια και τον λυγμό να πνίγει την φωνή της αφού πήρε μια τεράστια ανάσα γιατί στην αρχή δεν μπορούσε να μιλήσει, έβγαλε έναν απίστευτα συγκινητικό λόγο.

«Συγγνώμη δε μπορώ να μιλήσω. Παρόλο που το έργο αυτό το έφτασα εκεί που ήθελα. Ποτέ δεν έβαλα σε σειρά τις σκέψεις μου. Αν κάτι θέλω να θυμάστε είναι πως ό,τι βλέπατε ήταν αλήθεια και ότι την κάθε μέρα την ευχαριστήθηκα μέσα από τη ψυχή μου. Σήμερα δεν κλείνει μόνο ο κύκλος του Al[ha, κλείνει ένας πολύ μεγάλος κύκλος δικός μου. Και να ξανανοίξει μετά θα είναι κάτι άλλο. Δε μπορεί να είμαι η ίδια. Κλείνει ένα κεφάλαιο πολύ τεράστιο για μένα. Δεν ξέρω αν τα όνειρά μου πήγαν ποτέ τόσο μακριά. Θα μπορούσα να σας μιλάω ώρες. Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ. Δε θα είχα κάνει τίποτα αν δεν είχα πέσει στους σωστούς ανθρώπους»

Η αποκάλυψη για το χωρισμό της Ελένης με τον Γιάννη Λάτσιο λίγες ώρες πριν την αποχώρηση της από τον ALPHA

Με κλάματα βγήκε από το καμαρίνι της η Ελένη στην σημερινή εκπομπή - Απίστευτο βίντεο

Η κάμερα στην σημερινή έναρξη της Ελένης Μενεγάκη ξεκίνησε να την απαθανατίζει από τα καμαρίνια δείχνοντας της κλαμένη.

Το κλίμα φορτισμένο στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.

Δείτε το βίντεο