Σίσσυ Χρηστίδου: Ανακοίνωσε τα ευχάριστα στον αέρα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα»

Έκανε γνωστή την είδηση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σίσσυ Χρηστίδου: Ανακοίνωσε τα ευχάριστα στον αέρα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα»

Τα ευχάριστα νέα στα επαγγελματικά της, ανακοίνωσε η Σίσσυ Χρηστίδου σήμερα το πρωί στον αέρα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα». Η παρουσιάστρια φαίνεται πως διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο.

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε ποιο είναι το τηλεοπτικό της μέλλον, από τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Αφορμή στάθηκε το αποκλειστικό που έβγαλαν για την Ιωάννα Μαλέσκου και τον ΣΚΑΙ - Δείτε το εδώ.

Την ώρα λοιπόν την ώρα που ο Αλέξης Μίχας παρουσίαζε τηλεοπτικό του ρεπορτάζ η Σίσσυ Χηρσίδου, αποκάλυψε πως χθες υπέγραψε την ανανέωση του συμβολαίου της με το OPENtv.

Η ίδια εξήγησε πως το συμβόλαιό που είχε υπογράψει ισχύει για ακόμη ένα χρόνο, με την χθεσινή υπογραφή ήταν η επισφράγιση του επιπλέον χρόνου.

Να σημειώσουμε πως η δήλωση της Σίσσυς Χρηστίδου επιβεβαίωσε το αποκλειστικό του Vanda's blog.

Σίσσυ Χρηστίδου: Συγκίνηση στο πλατό του Έλα χαμογέλα - Το μήνυμα αγάπης που δέχτηκαν στον αέρα

Συγκίνηση επικράτησε στο πλατό της εκπομπής «Έλα χαμογέλα». Συνεργάτης της Σίσσυς Χρηστίδου δέχτηκε στον αέρα ένα μήνυμα αγάπης και θέλησε να το μοιραστεί και να στείλει την απάντηση του.

Συγκεκριμένα, ο γιος της παρουσιάστριας έστειλε στον νονό του, Mike ένα πολύ τρυφερό μήνυμα, καθώς θέλησε να του πει πως τον αγαπάει.

«Πριν πάμε στο πρόγραμμά μας θέλω να στείλω ένα ιδιαίτερο φιλί και μια πελώρια αγκαλιά σε έναν συγκεκριμένο τηλεθεατή, τον Mike γιατί μου έστειλε ένα πολύ αγαπησιάρικο μήνυμα, με καθήλωσε, με συγκίνησε. Είναι ηχητικό μήνυμα, «Σ’ αγαπάω νονέ» ανέφερε ο Παύλος Σταματόπουλος.

Συνεργάτης της εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, έφυγε οριστικά από το OPENtv και την ανακοίνωση έκανε η παρουσιάστρια με το ξεκίνημα του «Έλα χαμογέλα». Τι συνέβη;

Σίσσυ Χρηστίδου Έλα χαμογέλα OPEN