Σίστηκε το Teatro - Το συγκλονιστικό βίντεο της Πάολα από την πιο ανατριχιαστική στιγμή της βραδιάς

Τα έδωσε όλα...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σίστηκε το Teatro - Το συγκλονιστικό βίντεο της Πάολα από την πιο ανατριχιαστική στιγμή της βραδιάς

Ένα ανατριχιαστικό βίντεο από μια συγκλονιστική βραδιά στο Teatro δημοσίευσε η απίστευτη Πάολα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Πριν από λίγες ημέρες άνοιξαν οι πόρτες του Teatro και η Πάολα έχοντας πάντα δίπλα της τον εξίσου απίστευτο Κουρκούλη, κάθε φορά γεμίζει το μαγαζί!

Το συγκεκριμένο βίντεο που θα δείτε παραπάνω είναι ένα πολύ ανατριχιαστικό στιγμιότυπο γιατί λέει ένα από τα πιο αγαπημένα τραγούδια τόσο εκείνης όσο και του κοινού της. Δείτε ποιο στο παρακάτω απόσπασμα:

Να υπενθυμίσουμε πως πριν από λίγο καιρό οι κάμερες είχαν πιάσει τον πρώην σύζυγο της Πάολα, Φώτη Ζορλοπίτη, με τη νέα του σχέση! Δείτε την κούκλα που έχει δίπλα του σε αυτές τις φωτογραφίες.

Πάολα: Παραλίγο να την... σκεπάσουν τα πανέρια - Βίντεο πάνω στην πίστα

Χαμό έκανε για ακόμη μια φορά η Πάολα στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται. Ανέβηκε στην πίστα και τα πανέρια που της πέταγαν οι θαμώνες, παραλίγο να την σκεπάσουν. Το βίντεο που δημοσίευσε είναι απίστευτο.

Η τραγουδίστρια μετά την καραντίνα επέστρεψε και πάλι στις πίστες και από την πρώτη κιόλας ημέρα, όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες, δημιούργησε πανικό και το μαγαζί γέμισε όλα του τα τραπέζια.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Πάολα μπορεί να μην είναι καθημερινή χρήστης, ωστόσο όταν εμφανίζεται σε κάποιο νυχτερινό κέντρο, την έχουμε δει να δημοσιεύει διάφορα στιγμιότυπα από τις στιγμές που περνάει.

Όπως πριν λίγες ημέρες που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το παρακάτω βίντεο, στο οποίο έγινε πανικό με τα πανέρια με τα λουλούδια που της πέταξαν.