Καλύτερα δεν γίνεται: Καλεσμένη της Ναταλίας Γερμανού... ξέχασε να πάει στην εκπομπή

Τα απίστευτα σχόλια των συνεργατών της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Καλύτερα δεν γίνεται: Καλεσμένη της Ναταλίας Γερμανού... ξέχασε να πάει στην εκπομπή

Το ακούσαμε και αυτό τον αέρα της εκπομπής «Καλύτερα δεν γίνεται». Όπως αποκάλυψε συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια, Ναταλία Γερμανού η σημερινή καλεσμένη τους... ξέχασε να ότι έπρεπε να πάει στο πλατό και έφυγε εκτός Αθηνών.

Στην έναρξη της εκπομπής, η Ναταλία Γερμανού θέλοντας να προλογίσει τους δύο σημερινούς καλεσμένους της, ο Κώστας Τσουρός την διέκοψε και χιουμοριστικά είπε «Μήπως δεν έχουμε; Γιατί μας έτυχε και αυτό».

Την στιγμή εκείνη όλοι στο πλατό ξέσπασα σε γέλια και τα αστεία που ειπώθηκαν ήταν απίστευτα, χωρίς βέβαια να αποκαλύψουν το όνομα της καλεσμένης τους.

Αυτά είπε η Ναταλία Γερμανού για την καλεσμένη του «Καλύτερα δεν γίνεται» που ξέχασε να πάει

«Είχαμε και μια άλλη καλεσμένη αλλά είχε ξεχάσει το κορίτσι ότι δεν είναι στην Αθήνα. Είχε μπερδέψει τις ημερομηνίες», είπε η Ναταλία Γερμανού, θέλοντας να την δικαιολογήσει.

Ναταλία Γερμανού καλεσμένη εκπομπή

Να σημειώσουμε πως στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» και την Έλενα Κώνστα έδωσε συνέντευξη Έλληνας τραγουδιστής και «άδειασε» την Ναταλία Γερμανού και την εκπομπή της.

Ναταλία Γερμανού: Με δάκρυα στα μάτια η παρουσιάστρια - Η αποκάλυψη στην εκπομπή της

Με δάκρυα σταμάτα εμφανίστηκε η Ναταλία Γερμανού σήμερα στην εκπομπή της, τα οποία δεν μπορούσε να συγκρατήσει. Για αυτό και έκανε μια αποκάλυψη.

Όπως είπε στον αέρα της του «Καλύτερα δεν γίνεται», αυτό το διάστημα ταλαιπωρείτε από τις αλλεργίες και γι΄αυτό το λόγο «έτρεχαν τα μάτια της», όπως ανέφερε η ίδια.

«Τρέχουν τα μάτια μου σήμερα για κάποιο λόγο που δεν ξέρω. Η αλλεργία μου είναι. Όποιος έχει αλλεργίες της εποχής καταλαβαίνει. Τρέχουν μάτια, μύτες, όλα. Τώρα όμως θα έρθω στα ίσια μου με τον Χαραλαμπίδη», είπε η Ναταλία Γερμανού εξηγώντας το λόγο που έτρεχαν δάκρυα από τα μάτια της.

Η παρουσιάστρια έκανε ακόμη μια αποκάλυψη! Η Ναταλία Γερμανού ήταν για ακόμα μία φορά, πιο ακομπλεξάριστη από ποτέ και μάλιστα δε δίστασε να κάνει γνωστή την πραγματική της ηλικία on air, στη διάρκεια της σύνδεσής της με τον γιο του Ανδρέα Μικρούτσικου, Στέργιο Μικρούτσικο.