Ανατριχιάζει ο Ετεοκλής Παύλου - «Η σφαίρα πέρασε τα ζωτικά μου όργανα! Ένιωσα ότι πεθαίνω, ότι ξεψυχάω»

«Έχω εικόνες από τη στιγμή που μου έκοβαν το πόδι»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ανατριχιάζει ο Ετεοκλής Παύλου - «Η σφαίρα πέρασε τα ζωτικά μου όργανα! Ένιωσα ότι πεθαίνω, ότι ξεψυχάω»

Ο Ετεοκλής Παύλου, έχοντας στο πλευρό του την σύζυγό του, Ελένη Χατζίδου έκανε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για τις στιγμές που έζησε όταν τον πυροβόλησαν και ανατρίχιασε. «Η σφαίρα πέρασε τα ζωτικά μου όργανα! Ένιωσα ότι πεθαίνω, ότι ξεψυχάω», είπε μεταξύ άλλων.

Το ζευγάρι κάθισε στον καναπέ της εκπομπής Dot και μίλησαν για όλα στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Ο Ετεοκλής Παύλου, δεν δίστασε να αναφερθεί με λεπτομέρειες στην περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του η οποία οδήγησε στον ακρωτηριασμό του ποδιού του.

Αυτά είναι τα ανατριχιαστικά λόγια του Ετεοκλή Παύλου

«Δούλευα υποδοχή σε ένα βραδινό μαγαζί. Στα 23 με πυροβόλησαν. Τη στιγμή εκείνη ένιωσα έντονο πόνο γιατί η σφαίρα πέρασε όλα τα ζωτικά μου όργανα. Έκανα πολλά χειρουργεία μεγάλου ρίσκου. Ένιωσα ότι πεθαίνω, ότι ξεψυχάω. Το κρύο του θανάτου είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να ζήσει ένας άνθρωπος.

Η κουβέντα που είπα μέσα μου ήταν “όχι ρε φίλε, πέθανα”. Μου έχει μείνει χαραγμένη αυτή η έκφραση. Ήμουν σε τεχνητό κώμα για ένα μήνα. Η μητέρα μου έμαθε στις ειδήσεις ότι πυροβολήθηκα. Όταν μπόρεσα να μιλήσω είπα δώστε μου δύο πατερίτσες να φύγω. Το πόδι μου ακρωτηριάστηκε όσο ήμουν σε κώμα.

Έχω εικόνες από τη στιγμή που μου έκοβαν το πόδι. Όταν είσαι σε τεχνητό κώμα αποκολλείται κάτι μεγάλο από το σώμα σου, πολλές φορές ο οργανισμός μπορεί να ανοίξει τα μάτια. Δεν ένιωθα πόνο, αλλά άνοιξα τα μάτια και το είδα. Μόνο και μόνο το συναίσθημα ότι πεθαίνεις είναι κάτι που το κουβαλάς για πάντα μέσα σου είναι πολύ τρομακτικό», είπε μεταξύ άλλων ο Ετεοκλής Παύλου.

Να σημειώσουμε πως, ο Ετεοκλής Παύλου διανύει μια πολύ όμορφη στη ζωή του και αυτό οφείλεται στην Ελένη Χατζίδου και τον καρπό του έρωτα τους, την κόρη τους. Ενώ, όσον αφορά τα επαγγελματικά, την Δευτέρα κάνει πρεμιέρα η εκπομπή τους.