Προκάλεσε ρίγη συγκίνησης ο Νίκος Μουτσινάς - «Θα έρθει η στιγμή που...»

H τρυφερή ανάρτηση μετά το τέλος της εκπομπής του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Προκάλεσε ρίγη συγκίνησης ο Νίκος Μουτσινάς - «Θα έρθει η στιγμή που...»

Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε ο Νίκος Μουτσινάς λίγες ημέρες μετά το τέλος της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι», για την φετινή τηλεοπτική σεζόν. Ο παρουσιαστής έκανε μια ανάρτηση και μίλησε με πολύ όμορφα λόγια τόσο για τον ίδιο, αλλά και για τους συνεργάτες τους.

Ο Νίκος Μουτσινάς είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο επιτυχημένα πρόσωπα στο χώρο της τηλεόρασης. Έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη του κοινού και μέσα από την εκπομπή του με τα απίστευτα αστεία του και τα σχόλια του.

Μάλιστα, στην τελευταία του εκπομπή το «Καλό Μεσημεράκι», σημείωσε απίστευτα νούμερα στον πίνακα της τηλεθέασης. Έχουμε όλα τα νούμερα αναλυτικά.

Μια ημέρα λοιπόν μετά το τέλος της εκπομπής του, ο Νίκος Μουτσινάς, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες μαζί με του συνεργάτες του και έγραψε στην λεζάντα:

«Αυτό το ποστ αφορά στον μικρό Νικόλα..
Νικόλα μου, θα έρθει η στιγμή που γύρω σου θα έχεις ανθρώπους που θα μοιράζονται το ίδιο όνειρο με εσενα, θα σε εκτιμούν όπως τους εκτιμάς, θα σε αγκαλιάζουν όταν το έχεις ανάγκη, θα γελάνε όταν γελάς, θα σε κάνουν να νιώθεις ασφαλής και θα είσαι για αυτούς πάντα ένα μικρό παιδί που θέλει να παίζει..και αυτοί θα κάνουν τα πάντα για να σου φτιάξουν την πιο όμορφη παιδική χαρα.
Άρα..δεν έχεις λόγο να αγχώνεσαι, ούτε να ανησυχείς,ούτε να φοβάσαι, γιατί θα έρθει η στιγμή στην ζωή σου που θα δουλεύεις με την παρέα σου.
Παιδιά μου όμορφα και καλά, σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου και σας ευγνωμονώ που είστε η πιο όμορφη παρεα που θα μπορούσα να έχω σε καθημερινή βάση..»

Ο Νίκος Μουτσινάς προκάλεσε ρίγη συγκίνησης και με τα λόγια του στην τελευταία εκπομπή

Συγκινημένος ήταν ο Νίκος Μουτσινάς σήμερα στην τελευταία του εκπομπή για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ. Ο παρουσιαστής, σήμερα με διάρκεια εκπομπής μεγαλύτερη από τη συνηθισμένη, καθώς «έκλεισε» λίγο μετά τις 18:00, έκανε χαμό.

Από το πλατό του πέρασαν αγαπημένα πρόσωπα της ελληνικής showbiz, όπως η Κατερίνα Ζαρίφη με τον Παύλου Σταματόπουλο, η Ελένη Χατζίδου με το σύζυγό της, κ.α. Ενώ, είδαμε για πρώτη φορά στην εκπομπή του παρουσιάστριας από μικρότερα κανάλια, τις οποίες είχε σχολιάσει στιλιστικά πολλές φορές.

Όταν ωστόσο, ήρθε το κλείσιμο της εκπομπής, ο παρουσιαστής ήταν συγκινημένος από τις όμορφες στιγμές που έζησε στην τελευταία του εκπομπή. Βέβαια, έκανε και μια ευχάριστη ανακοίνωση.

Η συγκίνηση του Νίκου Μουτσινά στην εκπομπή του στον ΣΚΑΙ και η ανακοίνωση για το μέλλον του

«Ευχαριστώ πολύ για την αγάπη σας. Να έχετε ένα υπέροχο, ήρεμο καλοκαίρι, να πάρετε δυνάμεις, να κάνετε ό,τι σας κατεβαίνει στο κεφάλι, να αγαπάτε τον εαυτό σας. Κι εμείς... Τα λέμε Στέλιο τον Σεπτέμβρη; Ανακοινώνω; Μεγάλη σιγουριά! Άμα ξέρεις κάτι παραπάνω... Εμείς ραντεβού εδώ το Σεπτέμβρη! Πολλά φιλιά, θα μου λείψετε, γεια σας!», είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Μουτσινάς.