Απέραντη θλίψη - Πέθανε αγαπημένος ηθοποιός

Από τι πέθανε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Απέραντη θλίψη - Πέθανε αγαπημένος ηθοποιός

Θλίψη επικρατεί στο Hollywood με την είδηση πως πέθανε αγαπημένος ηθοποιός, ο οποίος πρωταγωνίστησε σε επιτυχημένη ταινία. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 102 ετών

Ο τελευταίος του ρόλος του στον κινηματογράφο ήταν στην ταινία Inception το 2010, με πρωταγωνιστές τους Leonardo DiCaprio και Ellen Page, η οποία είχε «σπάσει» ρεκόρ.

Ο λόγος για τον Earl Cameron ο οποίος είναι γεννημένος στις Βερμούδες και ζούσε με τη σύζυγό του στο Kenilworth της Βρετανίας. Ο ηθοποιός πέθανε στον ύπνο του την Παρασκευή. Απέραντη θλίψη επικρατεί και με την είδηση πως πέθανε αγαπημένη και πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός.

Earl Cameron πέθανε

Θλίψη - Έφυγε από τη ζωή ηθοποιός πασίγνωστης ταινίας

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 98 ετών, ο δημοφιλής Αμερικανός ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός Καρλ Ράινερ, ο οποίος γνωστός από την συμμετοχή του σε πολλές επιτυχημένες κινηματογραφικές ταινίες μεταξύ των οποίων και «Η συμμορία των 11».

Ξεκίνησε την καριέρα του από την τηλεόραση, όπου εργάστηκε για ολόκληρη σχεδόν την δεκαετία του '50 γράφοντας και παίζοντας σε κωμικά σόου. Κατά την διάρκεια της δεκαετίας του '60 δημιούργησε ένα κωμικό ντουέτο μαζί με τον Μελ Μπρουκς και έστρεψε το ενδιαφέρον του στο θέατρο στον κινηματογράφο συμμετέχοντας σε αρκετά θεατρικά μιούζικαλ αλλά και στις ταινίες Ιt's a Mad, Mad, Mad, Mad World (1963) και The Russians Are Coming, the Russians Are Coming (1966).

Καρλ Ράινερ πέθανε

Στην επιτυχημένη κινηματογραφική ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ «Η συμμορία των 11» (2011) υποδυόταν τον Σολ Μπλουμ, υποδυόταν έναν πλούσιο επιχειρηματία ο οποίος διέμενε στο πολυτελές ξενοδοχείο του Καζίνου όπου διαδραματιζόταν η πλοκή.

Διέγραψε, παράλληλα, μία επιτυχημένη πορεία ως σεναριογράφος και σκηνοθέτης βάζοντας την σκηνοθετική του υπογραφή σε κάποιες από τις πιο επιτυχημένες κωμωδίες του Στιβ Μάρτιν. Το ταλέντο και η δουλειά του επιβραβεύτηκαν με πολλές διακρίσεις μεταξύ των οποίων και εννέα Βραβεία Emmy. Από τη ζωή έφυγε και αγαπημένη ηθοποιός.

Πηγή: protothema.gr