Νίκος Μουτσινάς: "Εμπεριέχονται μέσα μας και τα δύο! Και το αρσενικό και το θηλυκό"

Μιλάει πρώτη φορά ανοιχτά και αποκαλύπτει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νίκος Μουτσινάς:

Ο Νίκος Μουτσινάς για πρώτη φορά στα 42 του χρόνια, μιλάει ανοιχτά για την προσωπική του ζωή και κάνει αποκαλύψεις. Ο παρουσιαστής, παραχώρησε συνέντευξη στο Down Town Κύπρου και τον Γιάννη Χατζηγεωργίου.

Ο ίδιος απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις για την διαφορετικότητα, τα ρατσιστικά σχόλια που έχει ακούσει και για την προσωπική του ζωή.

Οι αποκαλύψεις του Νίκου Μουτσινά για την προσωπική του ζωή

Με τη μαμά σου συζητούσες για την προσωπική σου ζωή;

Φυσικά. Τα λέγαμε τα πράγματα. Κι οι μάνες, ξέρεις, είναι πολύ δυνατές στο τι θα τους πει το παιδί τους – αυτό κατάλαβα εγώ. Θα σου πω το εξής: Με ξεπερνάει -και χρησιμοποιώ «ήπιο» ρήμα- όταν ακούω παιδιά που τους έχει πει η οικογένειά τους να φύγουν απ’ το σπίτι, που τους διώχνει – είτε αυτό έχει να κάνει με ουσίες, είτε με την επιλογή συντρόφου του ίδιου φύλου ή τον επαναπροσδιορισμό φύλου. Δεν θα μπορέσω ποτέ να καταλάβω τι είναι αυτό που καίει στον εγκέφαλο ενός γονιού, ώστε να μπορέσει να κόψει τον δεσμό με το παιδί του για τους οποιουσδήποτε λόγους. Επειδή το παιδί λέγεται Κώστας και αποφάσισε να βγαίνει με τον Γιάννη και όχι με τη Μαρία; Δεν πιστεύω ότι θα καταλάβω ποτέ τη στάση αυτού του γονιού – κι ούτε θέλω ποτέ να την καταλάβω!

Δείτε ωστόσο και την συγκινητική ανάρτηση που έκανε για το τέλος του από τον ΣΚΑΙ. Οι φωτογραφίες και το τρυφερό μήνυμα.

Νίκος Μουτσινάς γκέι

Τι είδους χαρακτηριστικά πρέπει να έχει, κατά τη γνώμη σου, ένας άντρας;

Μας έχουν γαλουχήσει με πολύ συγκεκριμένα πράγματα και, ακόμη και τώρα, αν και έχει προχωρήσει πολύ η εποχή, υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν σε απαρχαιωμένες αντιλήψεις που δεν βοηθούν καθόλου την πραγματικότητα – ή μπορεί να βοηθούσαν μία άλλη εποχή. Π.χ. ότι «ο άντρας δουλεύει κι η γυναίκα μένει σπίτι». Ή ότι ο άντρας δεν γίνεται να πάει και να μείνει στο σπίτι της γυναίκας – «Τι είναι, σώγαμπρος;». Τον άντρα, όμως, δεν τον κάνει ένα βαρύ ζεϊμπέκικο! Ούτε τη γυναίκα ένα ωραίο «θηλυκό» τσιφτετέλι. Έτσι κι αλλιώς, και τα δύο εμπεριέχονται μέσα μας – και το αρσενικό και το θηλυκό. Όλοι μπορούν να έχουν πολλά πράγματα, σε διαφορετική ίσως δυναμική γιατί είναι διαφορετικές οι ανάγκες του καθενός, του περιβάλλοντος που ζει και της εργασίας που κάνει. Πολύς κόσμος σήμερα μπορεί να δέχεται bullying, όχι γιατί αυτή είναι η επιλογή του αλλά επειδή, ενδεχομένως, να έχει κάτι «παραπανίσιο». Αλλά, ειλικρινά, έχουμε λύσει όλα μας τα προβλήματα και ασχολούμαστε με το αν κάποιος είναι μπλε, μαύρος, λευκός ή φούξια;

Νίκος Μουτσινάς: Χωρίς ενδοιασμούς έκανε την αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Στο πλατό του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night show, εμφανίστηκε το βράδυ της Τετάρτης ο Νίκος Μουτσινάς κι όπως πάντα χωρίς ενδοιασμού έκανε αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή. Μίλησε για την υιοθεσία αλλά και για τα παιδικά του χρόνια.

Στο αν θα παρουσίαζε ξανά πρωινή εκπομπή ο οικοδεσπότης του “Καλό Μεσημεράκι” απάντησε αρνητικά, αν και άφησε ανοιχτό ένα μικρό παραθυράκι μιας και δεν επιθυμεί να είναι απόλυτος στη ζωή του.

“Δεν θα ξαναγυρνούσα στο πρωινό. Τα ‘ξανά’ και τα ‘ποτέ’ είναι λίγο βαρετά. Δεν νομίζω ότι με θέλει το πρωί”, είπε.