Λάκης Λαζόπουλος: Η δήλωση για την αποχώρηση της Ελένης - «Θα γυρίσει με κάτι που...»

Τι αποκάλυψε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Λάκης Λαζόπουλος: Η δήλωση για την αποχώρηση της Ελένης - «Θα γυρίσει με κάτι που...»

Την πρώτη του δήλωση για την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από την τηλεόραση, έκανε ο Λάκης Λαζόπουλος. Ο παρουσιαστής - ηθοποιός, μίλησε με πολύ όμορφα λόγια.

Συγκεκριμένα, παραχώρησε συνέντευξη στην Real και τον Βασίλη Μπουζιώτη. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στα δικά του επαγγελματικά βήματα.

Η δήλωση του Λάκη Λαζόπουλου για την αποχώρηση της Ελένης

Η Ελένη Μενεγάκη φεύγει από την τηλεόραση.

Η Μενεγάκη ξέρει πότε πρέπει να φύγει, πότε πρέπει να γυρίσει και πώς. Είναι πανέξυπνη...

Λάκης Λαζόπουλος Ελένη Μενεγάκη

Εγώ έχω την αίσθηση πως θα γυρίσει σίγουρα.

Δεν ξέρω κάτι παραπάνω από αυτό που ξέρουν όλοι. Εμπιστεύομαι την απόφασή της να φύγει, όπως την εμπιστεύομαι και στο ότι θα γυρίσει με κάτι που θα την εκφράζει απόλυτα. Η Ελένη είναι ένα πρόσωπο που ενδιαφέρει πολύ και που έχει να δώσει πολλά στο χώρο, όπως τα θέλει…

Αν είχες επιτελικό ρόλο στην τηλεόραση όπως παλιά, τι εκπομπή θα της έδινες, αλήθεια, Λάκη;

Ένα βραδινό σόου.

Talk Show;

Και βραδινό σόου και talk show, κι ότι να ‘ναι. Είναι ένα πρόσωπο που σε μαγνητίζει, που δεν μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από πάνω της, που σε αφορά ότι κι αν κάνει. Και αυτό δεν αποδεικνύει η μακροχρόνια πορεία της στο χώρο; Αυτό!

Μια απίστευτη δήλωση για την Ελένη Μενεγάκη έγινε από γνωστό πρόσωπο. Είπε σχολιάζοντας την αποχώρηση της, η παρουσιάστρια θα διδάσκεται τα πανεπιστήμια σαν το απόλυτο δείγμα μάνατζμεντ καριέρας.

Ευχάριστα νέα για τον Λάκη Λαζόπουλο - Από το Χειμώνα θα...

Ευχάριστα είναι τα νέα που έγιναν γνωστά στα τον Λάκη Λαζόπουλο. Συγκεκριμένα, από το Χειμώνα, θα πραγματοποιήσει μια συνεργασία - έκπληξη με τον Αιμίλιο Χειλάκη.

Μπορεί η απειλή του κορωνοϊού να άλλαξε δραματικά τις συνθήκες στην ψυχαγωγία και την πολιτιστική δημιουργία, οι καλλιτέχνες, ωστόσο, αψηφώντας φοβίες και οικονομικά ρίσκα, ξεκινούν να στήνουν τα σχέδιά τους για την χειμερινή σεζόν

Πρόκειται για το δημοφιλές έργο του Χάρολντ Πίντερ «Προδοσία» το οποίο θα ανέβει σε σκηνοθεσία του Αιμίλιου Χειλάκη με την ερμηνευτική συμμετοχή της Αθηνάς Μαξίμου.

Λάκης Λαζόπουλος Θέατρο

O Χάρολντ Πίντερ στην «Προδοσία» καταγράφει την ιστορία ενός ερωτικού τριγώνου στήνοντας για τους ήρωές του ένα ευφυές παιχνίδι με τον χρόνο. Όταν ξεκινάει το έργο, η προδοσία ή οι προδοσίες μοιάζουν πια παρελθόν. Καθώς όμως η μηχανή του χρόνου γυρίζει προς τα πίσω, ο θεατής έρχεται αντιμέτωπος με ένα άλλο, μεγαλύτερο, παιχνίδι, εκείνο των σχέσεων, με τις κρυφές επιδιώξεις, τις σκόπιμες αποκρύψεις, τα μυστικά και τα ψέματα.

Πρόκειται για μια ερωτική ιστορία μεταξύ μιας γυναίκας, ενός άντρα που γίνεται σύζυγός της και του φίλου του, με τον οποίο η γυναίκα συνάπτει ερωτική σχέση. Το πρωτότυπο του έργου είναι ότι ξεκινάει από το τέλος όταν οι τρεις έχουν πάρει πια διαφορετικούς δρόμους και πηγαίνει προς την αρχή όταν οι τρεις πρωτογνωρίζονται.

Να υπενθυμίσουμε πως πριν από λίγο καιρό ο Λάκης Λαζόπουλος είχε συγκινήσει με την ανάρτησή του για τον Κώστα Βουτσά. Δείτε εδώ!