Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: Κάνουν αποκαλύψεις για την εκπομπή τους στο Opentv

Τι είπαν στον αέρα του Έλα χαμογέλα;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: Κάνουν αποκαλύψεις για την εκπομπή τους στο Opentv

Στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» βγήκαν μέσω skype η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου. Το ζευγάρι μίλησε για τα επαγγελματικά του βήματα και συγκεκριμένα για τη δική του εκπομπή που θα παρουσιάζει στο Opentv.

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην καλοκαιρινή ψυχαγωγική εκπομπή που θα παρουσιάζουν από αύριο 6/7 μαζί με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκκαβα.

Μεταξύ άλλων, η Ελένη Χατζίδου αποκάλυψε ποιος θα είναι τελικά αυτός που θα έχει τον πρώτο λόγο, ένα γεγονός που έφερε τον τσακωμό ανάμεσα τους.

Ελένη Χατζίδου Ετεοκλής Παύλου Opentv

«Ανακουφίστηκα που θα είμαστε μαζί με τα παιδιά. Ο Γρηγόρης έχει μια πολύ μεγάλη εμπειρία, και η Ναταλί φυσικά απλά ο Γρηγόρης είναι ο δάσκαλος που θα τον συμβουλευτούμε» ανέφερε η Ελένη Χατζίδου και συνέχισε, «Τα θέματα θα είναι μοιρασμένα. Ο Γρηγόρης σίγουρα ξέρει πολλά περισσότερα και θα συντονίζει λίγο τη φάση. Ξέρει τους χρόνους, ξέρει να ακούει καλύτερα, ξέρει και τον αρχισυντάκτη... Μέχρι να πάρουμε και εμείς μια φόρα και να γίνει χαμός».

Ελένη Χατζίδου: Η απίστευτη αντίδραση της όταν ο Μουτσινάς την ρώτησε για τον τσακωμό με τον Γκουντάρα λόγω της εκπομπής στο Opentv

Έκπληξη στον Νίκο Μουτσινά έκανε η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου με αφορμή την σημερινή τελευταία του εκπομπή. Μάλιστα, όταν εμφανίστηκαν στο πλατό, ο παρουσιαστής δεν δίστασε να τους ρωτήσει και για τον τσακωμό του με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και η αντίδραση ήταν απίστευτη.

Η τραγουδίστρια «πετάχτηκε» ξαφνικά στο πλατό και τραγούδησε στον Νίκου Μουτσινά, ενώ έμειναν λίγα λεπτά στον αέρα και συζήτησαν οι δυο τους, πριν εμφανιστεί και ο σύζυγός της, Ετεοκλής Παύλου.

Ωστόσο, σε κάποια στιγμή της συζήτησης τους, ο παρουσιαστής δεν δίστασε να την ρωτήσεις, για τον τσακωμό τους με τον Γρηγόρη Γκουντάρα.

«Ξεκινάτε τη Δευτέρα. Μαλώσατε; Δεν ξεκινάει καλά η εκπομπή με πολύ κόσμο αν δεν μαλώσετε από την πρώτη ημέρα, στο λέω από εμπειρία», είπε ο Νίκος Μουτσινάς, με την Ελένη Χατζίδου να απαντάει με χιούμορ: «Έγινε χαμός για να κάτσω με το καλό μου το προφίλ. Ναι μας το είπαν». Στο πλατό να πούμε πως βρέθηκε και η Αντελίνα Βαρθακούρη.